Solomon: Konge eller Profet?

Det er ikke den gamle Kongen av Israel eller den 48 profeten i Koranen dette gjelder.

Duah. Solomon Duah! Merk deg navnet!

32aa7-12930685_459127720945469_1993133475_n

 

Det har gått noen år siden LFK’s hurtigste fotballspiller gjennom tidene, Daniel Stensland skapte virvelvinder på Moan. Nå, ENDELIG kan det omsider sies at Levanger FK har skaffet seg en ny og etterlengtet lynhurtig og teknisk spiller på kanten. Solomon Duah!

Ikke siden slutten på 1990-tallet har jeg tenkt så mye på Finland, den gang som ung Dragon i Kavaleriet i indre Troms en bekmørk og iskald vinterkveld før en 3 dagers helge- perm til Rovaniemi. Det måtte Finland til for å skape begeistring for unge menn i førstegangstjeneste.

Nå, 21 år etter er Finland igjen i fokus! Denne gangen ser vi frem til å kjenne «trekken» og «ulet» etter stormløp ned langs sidelinjen på høyre eller venstre kant.

Rettvendt! Rett på MÅL!

«Kan du høre Stallions synge sin hyllest?»

Tervetuloa Solomon Duah!