Henke Larsson om Ljung

Viktor Ljung (26) ble tidligere i vinter klar for Levanger FK. Den tidligere Halmstad BK og Helsingborg IF spilleren vil utvilsomt tilføre LFK ytterligere rutine i back-linjen. Ljung fikk så tidlig som 2010 sin Allsvenskan debut for Halmstad og fikk sitt store gjennombrudd i Allsvenskan i 2014, 24 av 30 kamper for gjeldende klubb og var en sterkt bidragsyter til at Halmstad tok en solid 10 plass i Allsvenskan dette året.

Viktor Ljung Photo Johanna LundbergFoto: Johanna Lundberg

Helsingborgs daværende trener, LEGENDEN Henrik Larsson og flere andre større klubber i Allsvenskan fikk da øynene opp for den eksplosive og sultne spilleren fra Halmstad. Henrik Larsson og Helsingborg IF fikk i 2015 signaturen til Viktor Ljung.

Som Henke Larsson uttalte etter signeringen av Ljung: «Vi får en forsvarer som kan spille både høyre og venstre back. Dette er en eksplosiv spillertype og det vil bli spennende å jobbe med Viktor». Videre uttalte Henke Larsson den gang at «Når vi tar inn nye spillere så ser vi på deres potensial og om dette er sultne spillere»

Med sine 86 kamper i Allsvenskan og 10 kamper i Superettan har Levanger Fotballklubb utvilsomt fått inn og fylt vakumet etter Erik Tønne og/eller Bent Sørmo, og det er vel KUN Per Verner Rønning av tidligere og eksisterende LFK spillere som kan skilte med en slik CV.

Viktor Ljung har nå blitt gjenforent med sin gode venn fra Halmstad, nåværende LFK spiller Andreas Wrele.

En solid forsterkning av LFK på back- plassen.

Viktor Ljung kan bli en HIT i LFK trøya!