Status quo på back- plassene

Den finske U21- landslagspilleren Hampus Holmgren (22) ble i vinter klar for Levanger FK. Holmgren har tross sin unge alder allerede rukket å bemerke seg i finsk og svensk fotball. Hampus kommer fra Åtvidabergs FF hvor han de seneste år ha rukket å spille 10 kamper i Allsvenskan (2015) og 50 kamper i Superettan (2016 og 2017)

yle hampus levanger fk obos ligaen.jpg

Med både Viktor Ljung og Pontus Holmgren virker det som ving-back plassene er komplettert etter Sørmo og Tønne’s exiter til Eliteserielag. (Kristiansund BK og Ranheim)

Åtvidaberg FF opplevde en marerittsesong i fjorårets Superettan med sitt nedrykk til nivå 3 i Sverige. Pontus Holmgren’s ambisjoner gjorde sitt til at han valgte å terminere sin 2-års kontrakt med Åtvidaberg, og valgte å signere for Levanger FK, etter stor interesse fra flere andre svenske og finske lag på toppnivå, i følge YLE Sporten

Nok en talentfull og ambisiøs fotballspiller fra Finland har signert for Levanger Fotballklubb.