Notodden spiller; «Sulten som en bjørn»

Notodden spiller Erik Midtgarden og resten av hans lagkamerater har siden i vinter «holdt seg i sitt bjørnehi» og sier til lokalavisa Telen etter en lang vinterdvale at laget er sulten på poeng og er sikker på at laget vil slå godt fra seg i OBOS-ligaen. I følge Midtgarden skal Notodden FK nå få ut all energi i form av hardt arbeid og krydre dette med offensiv og flott fotball.NotoddenspillerOBOS-liga Foto: Notodden FK

«Bjørnen» Midtgarden er ikke veldig opptatt av hvem de møter i de første kampene og velger å ha fokus på sesongen som helhet.

Trener Dokken ønsker heller ikke å utbrodere for mye om Levanger som motstander til lokalavisa. Som Dokken sier det «Vi møter et 4-3-3 lag som er veldig Rosenborg orientert, hvor de har gjort noen omskoleringer med bl.a. Jo Sondre Aas på midtbanen».Dokken

Dokken mener Levanger spiller som Notodden og sier videre at han har god kontroll på hvem de møter i første kamp.

Ellers kan Kenneth Dokken informere lokal- avisa’s utsendte om at han skal se nærmere på motstanderen i dagene frem mot kampen. Han har allerede sett 2 av Levangers kamper i vinter.

Dokken synes 5 baklengsmål i siste treningskamp mot Odd i Skien var litt i overkant mye, men mener laget samlet sett begynner å se bra ut m.t.p seriestart.

Notoddens trener er meget fornøyd med spissen Hustad for tiden som han mener jobber godt utenfor 16- meteren og dermed ikke er noen «luksus- spiss».

Notodden- spissen Erlend Hustad utrykker til Telen’s journalist at han «selv har blitt mer mannfolk» siden i fjor og at han «gleder seg som en unge» til seriestarten.

Vi får se på mandag om det er «ungen» eller «mannen» Hustad vi ser løpe ut på Idrettsparken i Notodden kl. 18.00!

Notodden har i de fem treningskampene de har spilt i mars sluppet inn 13 mål og skåret 8.

Ellers kan man informere om at Notoddens eget ekspertpanel bestående av 3 menn har sine spådommer for hvordan OBOS-ligaen vil ende for både Notodden og Levanger:

Arve Bjerkan mener NFK ender på en 11. plass og Levanger FK på en 8. plass.

Martin Brekke’s tips: Notodden 10 og LFK 13.

Tore Pedersen’s tips: Notodden 8 og LFK 7.

Ellers er det ikke mye mere å melde fra lokalavisa Telen hva gjelder Notodden og Levanger FK.