Stortalent fra Mo trener med Levanger

På fredagens trening var det et nytt ansikt å se sammen med LFK spillerne, denne gang den 18 år gamle Adrian Olsen Teigen, et stort talent fra Mo I Rana.

Teigen trente så sent som i november 2017 med eliteserielaget Bodø Glimt.

Den 18 år gamle midtbane/kantspilleren har tidligere gjort seg bemerket på fotballbanen i tidlig alder og beskrives av Rana Blad og Bodø.no som et meget treningsvillig talent med store ambisjoner på fotballbanen.

Adrian O. Teigen har tross sin unge alder spilt seniorfotball siden han var 15 år, for henholdsvis Åga i 4 divisjon (2015) hvor han fikk 10 kamper og 6 mål før han ble hentet av Mo IL hvor han frem til nå har spilt 53 kamper (POST NORD- ligaen 2016 og Norsk Tipping-ligaen 2017). Totalt har Adrian O. Teigen nettet 14 mål for Mo IL i 2 og 3 divisjon, før fylte 18!Adrian Olsen Teigen MOFoto: Rana Blad

Verdt å vite er at Adrian skåret et ekte hatrick mot Steinkjer FK i 4-2 oppgjøret på Moheia.

En meget spennende spiller med gode ferdigheter i følge u.t. som overvar treningen.