Slaget på Levanger

På Innherred har vi hatt mange historiske slag. Slaget på Stiklestad, massakeren av Brann og Sogndal.

Skal kampen på søndag mot Aalesund FK bli en milepæl for innherreds-fotballen hva gjelder offensiv og energisk fotball!?

«Vi har den siste tiden blitt bombardert med tunge skyts fra Trondheim, Kristiansund og Kristiansand. Fiendens artilleri-ild og tilstadige luftangrep mot vår festning og våre tropper inn mot sesongen 2018, har truffet oss med flere direkte og stygge treff. Vi har mistet noen soldater, andre har dessertert.

Nå kommer en sterkt bevæpnet hær som ikke vil oss vell vandrende over Hemneskjølen, andre ned dalføret fra Oppdal og sjøstyrker inn mot og langs Trondheimsfjorden og vårt Fort. Levanger og Levanger Stadion! Den sterke og godt utrustede motstander kommer med sine tropper i taktfast marsj. Trondhjemmerne og Stjørdalingene har latt fienden passere videre mot vår by!

Ta til «våpen» Levangbygg»! Det er tid for oss å forsvare våre grenser fra Vuddudalen i sør, Ytterøy i vest, Frol i øst og Mule i Nord. La oss nedkjempe vår motstander like ved vår by, ved Eidsbotns bredder, i vårt Fort! Levanger Stadion!

Vi skal ALDRI la overmakten innta våre stillinger og ydmyke oss i vår egen by!

Vi e Levangsbygg! «Vi e fra Ekne, Åsen, Åsenfjord, Ronglan, Skogn, Markabygd, Finne, Nesset, Momarka, Nossum, Halsan, Munkeby, Okkenhaug, Ytterøy, Bruborg og Mule»!Stallions Levanger FK OBOS-ligaen

Våre naboer i øst har kommet oss til unnsetning for å kjempe med oss!

Ta med deg vårt flagg, våre luer og «uniformer. Ta med deg dine venner, dine naboer, din famile og slekt. Ta med deg stemmen, brølet og dine taktfaste klapp. Sammen skal vi nedkjempe vår fiende.Levanger FK Aalesund FK OBOS-ligaen

I morgen SMELLER det på Levanger Stadion!Vegard Voll

Aalesunds FK og sunnmøringene skal IKKE få innta vår by!

En by ett lag, ETT LEVANGER!

Innrullering og motstandsregistrering kan enkelt gjøres HER

Det meldes om opphold, solgløtt, lite vind og fin vårtemperatur.