En ny vår for Jo Sondre Aas

Jo Sondre Aas går nå inn i sin 11 sesong i norsk toppfotball og sin 3 sesong i LFK- trøya. 28 åringen som fikk sin debut for Rosenborg i Tippeligaen på Lerkendal mot Vålerenga i august 2007. Rennbyggen som er den eneste fra Norge foruten Martin Ødegaard som har fått invitasjon til å trene og har trent hos Real Madrid (2007). Jo Sondre fikk høsten 2008 to kamper i UEFA Cupen’s gruppespill mot St. Etienne (B) og FC København (H).

I år er Jo Sondre Aas tiltenkt en ny rolle på banen. I Roger Naustan’s 4-3-3 system skal den fotball- kloke og meget rutinerte spilleren nå bli Levanger’s midbanekjempe i playmaker- rollen slik vi kjenner den fra vår nabo i sør, gjennom kjente spillere som  Sverre Brandhaug og Bent Skammelsrud.Levanger Kongsvinger 2017 Tobb Arena Levanger OBOS-ligaen Jo Sondre AasFoto: Sigmund Ramfjord

Skal den nå tilbaketrukkede Jo Sondre Aas eie midtbanen i sin dype ankerolle i året som kommer?

Det er mye som tyder på at den tidligere målsniken kommer til å gjøre nettopp dette. En spiller som knapt mister en ball når han har den i egne føtter. Ingen verner om en ball, har oversikt over spillet og er plasseringssterk som Jo Sondre Aas.Jo Sondre Aas Sandnes Ulf OBOS-ligaen Levanger FK LFKFoto: Bjarne Berre

Man skal lete lenge etter en så fotball-klok, sterk og tilpasningsdyktig spiller. Jo Sondre er en meget erfaren fotballspiller som legger 150% inn i de oppgaver han blir tildelt.

Han som resten av laget er i en omstillingsprosess, men av alle er det han som har fått den viktigste oppgaven av dem alle i Roger Naustan’s 4-3-3 formasjon.

Skal ikke se bort fra at Jo Sondre blir vår egen «Brandy» i løpet av våren og høsten inneværende sesong.

Jo Sondre er mannen for de store oppgaver! Vi heier på deg!

 

 

Tagged with: