Neste motstander: Sandnes Ulf

På søndag venter ny kamp i OBOS-ligaen for Levanger FK. Denne gang bortekamp mot ubeseirede Sandnes Ulf. Rogalandslaget slo Strømmen 2-1 i første hjemmekamp før de beseiret nyopprykkede Nest Sotra 2-3 på Ågotnes.

Sandnes Ulf er sammen med Levanger FK et av lagene som har hatt de største utskiftninger i spillertroppen. 14 spillere har forsvunnet fra Sandnes siden 2017 og 11 nye fjes har gått inn spillerstallen. Klubben har mistet store profiler som Kjell Rune Sellin, Kenneth Sola, Oddbjørn Skartun, Nikolai Geertsen, Roy Miljeteig m.f. Nyankomne spillere det er verdt å merke seg er Niels Vorthoren (fra Start), Erixon Danso (fra Jerv) og Tapio Heikkila (fra Start).Levanger FK Sandnes Ulf Vegard VollFoto: Bjarne Berre

Levanger har møtt Sandnes Ulf 3 ganger tidligere i Sandnes (2 uavgjorte og 1 seier)

  • 2-3 (2015)
  • 1-1 (2016)
  • 2-2 (2017)

Vi har dermed til gode å tape mot Sandnes Ulf i Sandnes.Levanger FK Sandnes Ulf OBOS-ligaenFoto: Bjarne Berre

Det har vært en turbulent høst og vinter i Sandnes. Mye skyldes at flere spillere kom på kant med trener Bengt Sæternes.

Sandnes var heldige som fikk med seg alle 3 poengene i kampen mot Strømmen og kampen på en humpete bane på Sotra mot et svakt Nest Sotra imponerte ingen.

Som vanlig har Levanger store muligheter til å hente alle poengene i Sandnes. Som i alle OBOS-kamper MÅ ermene brettes opp og alle mann må være på fra start. Vi får håpe den gode statistikken holder seg i Sandnes.

Kampstart er søndag kl. 18.00 og vises på Eurosport.

Vi håper trøndere i «utlendighet» i vest- og sør Norge tar turen til Sandnes og støtter våre menn i kampen om årets første 3 poenger!

En by ett lag, ett Levanger!

Opp med Levanger!