Levanger er gode

Det er det vi må erkjenne sier Sandnes Ulf trener Bengt Seternes til Stavanger Aftenblad i dagens nettutgave før møtet med Levanger Fotballklubb.

Sandnes Ulf har forhåpninger om at ca 2000 tilskuere kommer til dagens oppgjør på Sandnes Stadion. Det topp-plasserte hjemmelaget skal spille på eget gress for andre gang i år. Klubben har sendt spillere rundt på 5 ulike skoler inneværende uke og har gitt spesialpris til medlemmer i alle naboklubbene i Sandnes. Mange tilskuere i dagens oppgjør vil gi ekstra motivasjon sier Kent Håvard Eriksen til SA.

Kent Håvard Eriksen

Sandnes Ulf spissen omtaler Levanger FK som et typisk 1 divisjonslag, som kjemper hardt og er gode på dødballer. Han sier Sandnes Ulf må være klar fra avspark og ikke gi bort noe som helst. Eriksen mener heller ikke Sandnes har noen fordel i å ha spilt alle sine kamper på gress i år, mens Levanger har ingen. Så tidlig finnes det ingen fordel sier Kent Håvard Eriksen. «Levanger er gode, og det må vi erkjenne.

LFK har også en ny trener og gode enkeltspillere». «Så langt har de fått dårlig betalt, det er det vi må forholde oss til sier trener Bengt Sæternes til Stavanger Aftenblads reporter.Bengt Sæternes, trener, Sandnes Ulf

Ingen nevner at Sandnes Ulf aldri har slått Levanger på eget gress i de 3 foregående oppgjør.