Dette vil være det første av de siste kommende 90 minutter.

Søndag kveld kl. 20.00 når LFK’s beste menn går ut på TOBB Arena Levanger, handler det ikke om fortiden og det handler ikke om fremtiden. Bortgjemt er den humpete, lange og «kranglete» vei. Vi har alle våre meninger og ulike syn, men vi står samlet. Vi tilhører alle LFK- familien. Vi kommer alle fra forskjellige hjem og vi har ulik bakgrunn, kjønn og alder….., men en ting har vi til felles….. Vi har Levanger Fotballklubb! Kan vi få en hel by til å bry seg om det samme denne kveld? Kan vi få flere til å bry seg om Levanger Fotballklubb! Levanger Mjøndalen 2016 OBOS-ligaen LFK StallionsTa med deg din familie, ta med deg dine venner, ta med deg dine naboer. Vi kan alle samles på ett sted denne kvelden. Glemme alt annet og være 90 minutter sammen på det sted som kan samle oss alle om en felles interesse…Levanger Fotballklubb!

Det finnes ingen vinnere og det finnes ingen tapere søndag kveld kl. 20 på TOBB Arena Levanger.

Dette vil være de første av de siste kommende 90 minutter. Adria Mateo Lopez Levanger FK OBOSligaen Andeas Petersson(Foto: Sigmund Ramfjord)

Søndag kveld kan vi glemme alt annet. Vi har denne kvelden en sjanse til å gjøre det vi ønsker å gjøre og selv bestemme hva vi vil gjøre med den. Vi kan legge et fundament. Det står om det som vil skje akkurat nå og de resterende 90 minutter. Denne muligheten må vi alle gripe. Vi kan ikke gi slipp på noe denne nye kveld.Levanger FK Tom Erik Nordberg Per Verner Rønning Robert Stene OBOSligaen Kongsvinger(Foto: Sigmund Ramfjord)

Det handler nå om denne kvelden. En søndag kveld. Flomlys, to lag, dommere, trenere, supportere , høststemning. Stallions synger.  Dette vil være mulighetenes kveld for spillerne, trenerne og supporterne. En mulighetenes kveld for alle og enhver. En kveld hvor vi følger en ball som er rund, hvor ben og hoder vil bli dens herremann.

Muligheter for sjanser, redninger og mål. Dramatikk og jubel. Alle må ha lyst til å bidra denne sene kveld ved Eidsbotn’s bredder. Alle MÅ bidra søndag kveld. Dette skal bli vår kveld. Dette skal bli en drømmenes kveld. En drømmekveld vi ikke vil våkne opp fra. En kveld for oppoffrelse, hardt arbeid og lojalitet. Vi er Levanger. Vi er Levanger Fotballklubb.Per Verner Rønning Jo Sonde Aas Vegard Voll Levanger FK Kongsvinger OBOSligaen(Foto: Sigmund Ramfjord)

Kampen mot Tromsdalen er en sjanse til å gripe muligheten. Vi må ha et ønske om å ville ta i et ekstra «tak» og eie denne kvelden.

Søndag kveld skal bli VÅR kveld!

Det viktigste med fotball – er at det ikke bare handler om fotball!

En by ett lag, Ett Levanger