Levangergutten som leverer varene!

Ungutten Andreas Hegdahl Gundersen (18) leverer varene for LFK2 i Norsk Tipping Ligaen avd 5 (3 div). Andreas Hegdahl Gundersen LFK Levanger FK(Foto: Sigmund Ramfjord)

Senest i kveld hvor han satte inn 2-2 målet borte mot Orkla på Orkanger. Gundersen står nå oppført med 8 mål på sine 15 kamper i 3 divisjon, kun 3 mål bak den notoriske målskåreren Erik Helgetun (Orkla), som står oppført med 11 mål i gjeldende avdeling. Levangergutten Gundersen er dermed LFK’s mestkårende på seniornivå uavhengig av divisjon.

En annen ungutt i LFK som også vet hvor målet står er sommersigneringen fra Mo i Rana Adrian Olsen Teigen (18), som satte inn 1-1 målet i dagens oppgjør og dermed sitt andre mål i LFK trøya siden overgangen fra Mo IL. Adrian Olsen Teigen Levanger FK LFK(Foto: Levanger FK)

Sistnevnte fikk sine første spilleminutter i OBOS-ligaen i bortekampen mot Sogndal.

«Lukter» det flere OBOS-liga minutter for Andreas H. Gundersen i nær fremtid?