Simen Raaen Sandmæl til Levanger FK

Levanger Fotballklubb henter inn en solid forsterkning på midtbanen i form av en «gammel» LFK kjenning i Simen Raaen Sandmæl, i følge LFK’s egne hjemmesider.

Simen kommer fra Eliteseriespill for vår nabo- rival Ranheim.Simen Raaen Sandmæl Levanger FK LFK OBOSligaen (Foto: Sigmund Ramfjord)

Sandmæl var med å spille LFK opp til OBOSligaen i 2014 og var en sterk bidragsyter til å berge plassen i OBOS-ligaen i 2015. Simen fikk totalt 56 kamper og skåret 15 mål i sin forrige periode i LFK. Meråkergutten meldte overgang til Ranheim før 2016 sesongen.

I Ranheim var han med å spille klubben opp i Eliteserien i 2017. Han fikk totalt 48 kamper i RIL trøya de siste 2 1/2 årene, hvorav 8 kamper i Eliteserien inneværende år. Han skåret et av sine 2 mål for klubben nå sist i 4-1 tapet for Sarpsborg 08 i Sarpsborg før sommerferien.

Vi får med andre ord en solid tilvekst i et LFK mannskap som skal kjempe for å berge plassen i årets OBOS-liga.Simen Raaen Sandmæl Levanger FK Brann Obosligaen(Foto: Sigmund Ramfjord)

Velkommen hjem Simen.

Tagged with: