En legende bøyer av

Det er få aktive eller tidligere spillere i Levanger og på Innherred som har ofret så mye og gitt så mye for egen klubb, på og utenfor banen hva gjelder Levanger Fotballklubb  som Vegard Voll.

I dag har vi mistet en sann kriger! Vi har mistet en av våre største ressurser på og utenfor banen.
I dag ble det dessverre kjent at Voll har meldt overgang til Stjørdals-Blink og 2 divisjon.
Vegard Voll er og har vært «Levangerfotballen». Vegard Voll elsker og har alltid elsket LFK. Vegard Voll Levanger FK LFK OBOSligaen legende(Foto: Bjarne Berre)
17 kamper ble det for Vegard Voll for LFK inneværende sesong, hvorav 6 fra start i årets OBOS-liga.
Vegard var med i LFK den gang oppturen begynte like før årtusenskiftet, den gang som 17 åring og i 3 divisjon. Han og hans generasjon var blant de som fikk Levanger Fotballklubb til å prestere på banen.
Vegard har vært i Levanger Fotballklubb i 3 perioder. Fra 1999-2005, 2012-2014 og 2016 og frem til nå. Når han nå forlater klubben har han passert over 315 kamper for klubben på seniornivå. Han er spilleren med flest kamper for Levanger Fotballklubb.
Det Vegard Voll har gjort for LFK på banen og ikke minst utenfor banen står det stor respekt av. Han har «brent» for klubben i alle sine år på Moan.
Legender skapes ikke over natta. Det arbeid Vegard har gjort for Levanger de årene han har vært i klubben er rett og slett imponerende og noe å strekke seg etter for enhver Levangsbygg som elsker Levanger, Levanger Fotballklubb og lokalsamfunnet som helhet gjennom sitt arbeid på og utenfor banen.
Vi har i en meget viktig tid for Levanger Fotballklubb mistet en uvurderlig resurs på og utenfor banen. Hvem i klubben står klar til å ta over denne rollen frem til November?Vegard Voll Levanger FK LFK OBOSligaen legende 2(Foto: Bjarne Berre)

Gratulerer til Stjørdals-Blink som har fått inn en betydningsfull, rutinert, lojal, fotballklok, god spiller og ikke minst en ekte kriger i sin kamp mot nedrykk i POSTNord-ligaen.
Takk Vegard Voll for alt du har gitt oss i Levanger-trøya. En sann legende.
Vi har igjen «mistet» en av våre egne. Håper du får bidra med det vi vet du kan hos vår nabo i Stjørdal.
I dag har Levanger Fotballklubb mistet sitt «hjerte» og sin «sjel».

Legenden Vegard Voll

Tagged with: