Carpe Diem Levanger FK

Etter en en god kamp forrige søndag mot kvalikkplasserte TUIL endte den kampen som de aller fleste har gjort i år med tap. Vi snublet og falt.

I dag er det nye muligheter for å reise seg.

Å vinne er som så mye annet enn en definisjon. Levanger Fotballklubb har definitivt ikke nådd sine mål så langt denne sesongen. Vi har falt mange mange ganger. Om vi skal nå våre mål så må vi reise oss hver gang vi faller, hvis ikke finnes det ingen muligheter for å nå våre mål.

Levanger FK har blitt distrahert, forstyrret og gjort feil mange ganger i sine forsøk på å reise og bli «stående» de siste måneder, men den siste kampen mot Tromsdalen viste at LFK har ristet av seg tanker som oppgitthet, om å ikke klare «det» og følelsen av å være mislykket når resultatene uteblir. Vi så ingen tegn til dette mot TUIL. Det var 11 menn som ga alt kampen igjennom. De viste noe vi ikke tidligere har sett. En fandenivolsk gjeng som ga alt for hverandre og backet hverandre i samtlige 90 minutter.Levanger Fotballklubb

Akkurat nå handler alt om å reise seg om man faller. Reise seg og gå videre! Vi kan kun fokusere på målet, minutt for minutt, omgang for omgang og kamp for kamp. Fokuser på målet, om du faller så reiser du deg, om du faller igjen så handler alt om å igjen komme seg opp. Ikke bli liggende. Det finnes ingen «motorvei» til suksess. Alle veier til målet kan være kronglete og bratte. Det positive med den kronglete vei er at den også fører oss til målet.

Når det er som tyngst, når alt går i mot en og alt ser håpløst ut….  da høster vi visdom. Da lærer vi ofte noe viktig. Vi må bare ikke bli liggende.

Hvem undrer seg ikke over pågangsmotet og utholdenheten til enkelte vekster i naturen. En løvetann som sprenger seg opp gjennom asfalten, gror videre og vokser seg stor. På tross av en tilsynelatende  “håpløs” oppgave så gir den ikke opp. Den fullfører. En løvetann vet nok ikke hva ordet håpløs betyr og får aldri «tanker» om å «gi opp». Løvetannen får nok heller ikke beskjeder om at «alt er håpløst» der den har satt spire i asfalten på Fylkesvei 111.

I dag spiller Levanger Fotballklubb mot Ull/Kisa.

Mye handler om pågangsmot og vilje.

Reis deg og fortsett Levanger Fotballklubb.

Så lenge man reiser seg etter å ha falt, vil man til slutt bli stående.

En by ett lag, ett Levanger!

Opp med Levanger