Ingenting å hugge med?

Det er vanskelig å gi slipp på et gjenntagende problem og hvordan man håndterer problemet og hva man står igjen av resultater når man prøver å løse de etter «beste» evne når resultat og handling uteblir… spesielt når «problemet» er så åpentlyst som det er.

Jeg antar ledelsen har definert klubbens problemer, dens nåværende situasjon hvorpå mann deretter har spesifisert klubbens mål i den forbindelse. Hva er det styreleder og styre ønsker å oppnå i nåværende situasjon?

Har de funnet noen som helst hypoteser eller fremskaffet fakta om hvorfor klubben ligger der den gjør, hvem er innblandet og har mann sett på holdninger og egenskaper til de ulike «brikkene» i klubben? Har man gått ut i «skogen» med «øksa» for å «hugge» mot symptomet eller årsaken(e) til problemene? Hva har man sanket i den forbindelse?Erikson åpen for å vurdere alle løsninger(Trønder Avisa: 31.07.2018)

Jeg antar Levanger Fotballklubb har sett på de økonomiske kostnader ved en evnt. problemløsning, men er usikker på om denne i forhold til mulig gevinst er vurdert. Det samme gjelder måten det evnt. er fremskaffet fakta på for å løse et problem og om det er gjort riktig sett i lys av de siste 3 ukers hendelser og det siste året som helhet.

Har det blitt gjort noen som helst beslutninger i klubben bortsett fra å sende inn sitt eget styremedlem inn i trenerapparatet og som en mentor. Har «gruppen» med «hogstarbeidere» som skulle inn i skogen for å «rydde» skog, kastet fra seg øksene og motorsagene på veien inn i skogen, med det resultat at man ikke vet sine arme råd?

Det er lett å se til gode gamle historier fra Jylland i Danmark hvor følgende kan fortelles, bare for å sette tingenes tilstand litt på «spissen»;

«Tidlig en morgen kjørte en del av dem ut i skogen og skulle hente et tre de hadde kjøpt. Men på veien kom han som hadde kjørt først til å miste øksa si, og da de andre så det, trodde de han kastet den fra seg med vilje, og så slengte de øksene fra seg de også.

Da de nå stod ute i skogen, hadde de ingenting å hogge med, og de visste ikke sin arme råd, for de hadde ikke lyst til å reise tomreipes hjem heller. Da fant endelig en av dem på den utveien at de skulle trekke treet overende; men de hadde ikke noe tau med seg, og så måtte en av dem klatre opp i treet og legge halsen sin i kløfta mellom to greiner – og så skulle de andre dra’n i bena til treet knekket over.Den h.od.eloese mannen

Jo da, de drog og de drog, og til slutt ramlet de bakover alle sammen, og han de trakk i, fulgte med, men han hadde ikke noe hode på seg. Dette kunne de ikke begripe, de gikk rundt omkring og lette og lette, men nei, de fant ikke noe hode, for det satt igjen oppe i treet. Ja, så var det jo ikke mer å gjøre ved den tingen, de fikk se å komme seg hjem igjen.

Og så la de den hodeløse mannen opp i vogna og kjørte hjem til kona med’n og spurte om hun var sikker på at han hadde hatt hodet med seg da han drog ut om morgenen. – «Det kan jeg ikke mins nettopp nå!» sa kona; men så stod hun og tenkte seg litt om: «Jo visst hadde han hodet med seg!» sa hun. «Han åt jo kål med det i morres før han drog avgårde.»

Har Levanger FK sendt sin mann opp i treet i lys av nevnte historie og pga. det reelle problemet til Levanger FK i den hensikt å få ned «treet» slik at man får hentet inn den favnen med «ved» man behøver til vinteren for å holde varmen? Eller, står man i dag og «pisser» i buksa for å holde på varmen i påvente av flere «vedkubber», om det i hele tatt føles «varmt». Det står ikke en vedkubbe i vedstabelen siden den ene gikk opp i treet. 12 kubber ble innhentet før den tid. Vinteren er straks rundt hjørnet. Det blir kaldt uten ved og med våte bukser i vinterkulden.

Man skal ikke dra det dithen at «strutsen» stikker hodet i sanden om den blir angrepet, men den løper iallefall ikke i 70km/t for å bli kvitt sitt problem eller trussel.

I lys av årets hendelser, og spesielt de 3 siste uker. Hvor står vi i dag? Eriksson med sitt styre i ryggen har «ikke fokusert» på tabellen eller «resultatene» gjennom året, og har heller ventet på å få på plass relasjonene i selve laget.

Blir det gjort nok av våre hogstarbeidere på Moan for å løse de problemer man har med «innhøstingen av ved»?

På søndag kommer formlaget Kongsvinger

Det kan være fint å ha en «øks» når man skal felle «trær».

Møtt opp på kamp å støtt opp om våre spillere i «stormen».

En by ett lag, Ett Levanger

Opp med Levanger!