Noen er fra Venus, andre fra Mars

De sportslige resultatene har uteblitt på Verdal i det siste. Det sportslige har uteblitt i Levanger siden Mai. Levanger har slitt i bunnen av OBOSligaen i hele år. Levanger har en spillergruppe som har slitt i motbakke i hele år.

Verdal har vært i toppen av 3 divisjon. De hadde uttalte mål om å kjempe i toppen og mot et opprykk til 2 divisjon. Verdal har knapt hatt bena i noen som helst «sump» innen breddefotballen i år. Levanger på sin side har måtte tåle det ene og det andre etterhvert som resultatene har uteblitt.

Utgangspunktet til begge lag denne helgen var «topp» motstand. Byåsen borte for Verdal og Viking borte for Levanger. Resultatet er det samme, 3-0 og tap.

Dette er det vi ender opp med i lokalavisen….screenshot_20180902_211058sdad

 

Forstå det den som kan………