Til spillerne

En lang og brutal sesong er i ferd med å gå mot slutten for de fleste. For noen av dere har sesongen allerede endt i form av skader og sykdom. Vi har sammen vært igjennom en maraton fra hælvette.Eriksson VI er åpen for å vurdere alle løsninger Levanger FK

Dette er uansett til dere, kjære Levanger- spillere.

Om noen uker kommer stillheten. En tilstand med fred og ro. En liten periode med ro.

En sesong vil være over. En ny vil komme.

Omsider vil du oppleve harmoni og fred, uten press. Du vil sitte der uten et jag om å prestere i noen uker. Du vil kanskje sette deg ned og se utover et fjellvann uten en eneste «krusning». Det er blikk-stille. Ikke en lyd.

Dette er hva stillhet er for de fleste av oss og dere. Du av alle har kanskje lenget ekstra mye etter denne stillheten denne sesongen. Dette har vært en «sprø» sesong hvor det aldri har vært fred eller ro.

Nå kommer stillheten. Lukk øynene og hold fast ved roen så lenge du kan.Soloppgang

Om ikke lenge er det på’n igjen.

Men først. Nå kommer tiden hvor stillheten setter inn. Du kan reise hjem til din kjære, dra på fjellet eller ute ved sjøen, dra hjem til mamma eller reise på ferie med venner.

Ropene fra trenerne, medspillerne, taklingene, intervjuene og overskriftene i avisene. Kveruleringen i sosiale medier og andre steder.

Dere er snart fri. Fri for press. Fri for jaget i den daglige fotball-hverdagen.

Ingen flere mål kan skåres, ingen flere hodedueller kan vinnes eller tapes. Ingen elendige dommere.

Du er fri!

Kanskje hører du ekkoet av det som skjedde i tiden før, men det er stille.

Du er så heldig som kan drive på med det du elsker. Fotball!

Det er uansett blodig alvor. Dramatisk og drastisk. Det er bare et spill, men alle har et behov for en time-out.

Nå snart kommer freden.

Du har kanskje investert all din tid dette året fysisk, mentalt og følelsesmessig på det du driver med på treningsfeltet og på banen i kamp.

Din eksistens inneværende år har kanskje blitt konsumert og definert avhengig om man vinner eller taper. Om du spiller, sitter på benken eller blitt vraket fra kamptroppen. Fotball består av nedturer og oppturer. Det definerer deg på en måte der og da. Det har gitt deg en midlertidig identitet.

Det har blitt din verden og du har blitt pakket inn i den.

Så, når alt er gjort og alt kommer til en slutt, når dommeren blåser av for siste gang, vil det dette være en befrielse. Det er over. Det er slutt. En av dine største nedturer har fått en sluttstrek.

Du er fri.

I dette øyeblikket står kun evalueringer igjen. Så kommer spørsmålene. Hvem er vi og hva gjør vi nå?!

En bølge har passert.

Noen av dere forlater oss for godt. Andre vil være med å kjempe for oss videre og sette sine tydelige fotspor i klubben. Noen vil kanskje få tilbud om noe bedre. Andre vil kanskje ikke ha noen alternativer.

Dere er alle vinnere. Alle vil være med å vinne, oppnå noe og prestere! Kjempe mot seg selv eller andre. Alle har sine egne personlige mål og målsetninger i felleskap.

Dette er noe du kanskje ikke snakker om med til treneren, lagkameraten eller supporteren.

Jeg håper du i denne perioden med stillhet bruker din tid godt. Nyt freden.

Gjennom det siste året i Levanger Fotballklubb har du kanskje fått flere leksjoner på godt og vondt på hva idretten kan bringe.

Man har kanskje vokst som menneske og som utøver. Man har lært og erfart. Det har vært mye svette, tårer og frustrasjon. Noe glede i all den sorg.

Dette kan ingen ta ifra deg!

Så, når dommeren blåser av kampen søndag den 11.11.2018 kl. 15.00…..og sesongen 2018 er historie, håper jeg du senker skuldrene når alt er sagt og gjort.

Kjenn på roen. Hør på stillheten. Føl på freden!

Vi skal klappe for deg og dere. Du og dere på banen har gitt alt.

Alt for dere og alt for oss.

Jeg håper du vil komme tilbake enda sterkere, desto klokere og en livserfaring rikere når man igjen skal forberede seg til en ny sesong og nye muligheter.

En ny dag vil komme og nye dager etter den.

Bli med å få Levanger Fotballklubb opp igjen!Levanger Mjøndalen 2016 OBOS-ligaen LFK Stallions

En by Ett lag, Ett Levanger!

Tagged with: