Sandmæl ønsket av Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink berget på mirakuløst vis plassen i PostNord-ligaen forrige helg i en meget nærvepirrende avslutningsrunde, hvor de selv gjorde jobben med å slå Brattvåg 3-1.

Nå har planleggingen for sesongen 2019 startet for neste års 2 divisjon for vår nye rival i sør. Blink som garantert vil bli å finne i vår egen avdeling har nå uttalt til Stjørdals-Nytt at vår egen Simen Raaen Sandmæl er sterkt ønsket i klubben. Dette uttaler sportslig leder Håvard Fuglem til Stjørdals-Nytt. Dette er et navn de har på sin ønskeliste.

I følge Fuglem vil Stjørdals-Blink sende en henvendelse på Simen så snart han har fullført sesongen i LFK trøya, hvorpå Blink ønsker en prat om og med spilleren.

Det spørs om det jobbes hardt i kulissene i Blink og på Stjørdal for å snekre et solid tilbud til Simen.

Simen Raaen Sandmæl har pr i dag 64 kamper og 16 mål for Levanger FK. Han var med å spille LFK opp til OBOS-ligaen i 2014 og bidro til at klubben berget plassen i samme divisjon i 2015, før han signerte for vår og den gang divisjonsnabo og rival Ranheim. Sandmæl signerte igjen for Levanger Fotballklubb i midten av august og har gjort en mannsjobb gjennom sitt bidrag til å kjempe om fortsatt eksistens for LFK i OBOS-ligaen 2018.Simen Raaen Sandmæl Levanger FK Brann OBOSligaen 2015

(Foto: Sigmund Ramfjord)

Tiden vil vise om Simen igjen vil forlate oss til fordel for en divisjonsrival.

Det er vel ingen som har et større ønske enn at nettopp denne meget viktige mannen vil være med å spille LFK opp til OBOS-ligaen igjen i 2019.

Det eneste som er sikkert er at vi går inn i en meget hektisk og spennende tid hva gjelder overgangsvinduet.

Vi på Sitta-Slow får bare lene oss tilbake å se om det skjer noe de nærmeste ukene.