Puslespillet

Å legge et puslespill er noe jeg ser tilbake på som «gode» barndomsminner. Det kan by på de største utfordringer.

Det handler om ferdigheter, romfølelse og logikk. Kreativiteten blir satt på prøvelser. Man må være konsentrert.Adrian Olsen Teigen Sindre Sakshaug Levanger Fotballklubb LFK. 1

Den dag i dag blir puslespill etter puslespill lagt sammen med min 3 år gamle datter. Ethvert puslespill kan for lille-jenta virke som verdens største utfordring. Brikker prøves her og der. Sinne og frustrasjon blir ytret når brikker ikke passer der ungen hadde tenkt de skulle være. Etterhvert som brikkene faller på plass og et bilde kommer tilsyne, senker skuldrene seg, humøret og gleden stiger. Smilet kommer frem. Ungen begynner å synge for seg selv når alt faller på plass.

Uansett vanskelighetsgrad på puslespillet så er gleden ved å legge den siste brikken enorm!

Magnus Powell og Per Verner Rønning legger i disse dager sitt LFK puslespill. Dette er et puslespill jeg aldri har hatt forutsetninger for å klare å legge. De startet ikke med mange brikkene. Vanskelighetsgraden var stor! Et krevende puslespill. I dag ser vi konturene av et bilde.

Dagens treningskamp mot Byåsen forteller oss at det mangler fortsatt noen brikker i helheten hva gjelder Levanger Fotballklubb. Enten det gjelder hvem som spiller hvor, sammen med hvem og 4-5 andre manglende brikker som bør være på plass for å gjøre LFK puslespillet komplett.

Det vanskeligste er alltid å starte på et puslespill. Enten det skal legges 10, 250 eller 5000 brikker.

Magnus Powell og Per Verner Rønning fikk utdelt sine brikker til puslespillet. Det var et utydelig bilde på esken og mange manglende brikker.

Trenerne i Levanger Fotballklubb legger dag for dag et nøysomt puslespill. De prøver noen her og der. Noen passer, noen passer ikke. De som er i stallen pr idag har alle sin rolle og sin del av helheten. Alle er like viktige. Det handler om konkurransen, det handler om miljøet og instinktet.

Nyankomne spillere som Granit Buzuku, Didrik Sereba og Madhu er kvalitetsspillere. Flere vil komme!Didrik Sereba Levanger Fotballklubb Tobb Arena Levanger Byåsen.

Sammen med de unge og meget lovende spillerne i stallen skal disse føre Levanger Fotballklubb fremover. De nye må få tid til å finne sin plass. De unge må gripe sine sjanser, uten å måtte kjenne på press fra omgivelsene.

På tross av et tap i dagens ubetydelige treningskamp var det flere spillere som bemerket seg. I dag var det godt å se spillere som Madhu, Horenus og Adrian brilljere til tider. Andre spillere har fremhevet deg i tidligere kamper. Andre vil komme tilsyne i neste kamp, eller kamper etter dette.

I tillegg bidro Vegard Voll i 90 minutter med viktig rutine, trygghet og duellstyrke, i LFK trøya igjen.

Vi begynner nå å se konturene av bildet Magnus og Per Verner ønsker å fullføre.

Et puslespill blir alltid enklere å legge når man får på plass de større delene av av puslespillet. Det er en utrolig deilig følelse man får når man kjenner at det løsner og man endelig får betalt for tolmodigheten man har lagt inn. Plutselig en dag kommer den følelsen!

Denne følelsen får alle. Enten det er min lille 3- åring eller Magnus Powell

Magnus Powell og Per Verner Rønning skal legge og legger dette puslespillet. Dag for dag. Dette puslespillet vil de klare å fullføre. Selv om det ikke er fullstendig pr 23 Februar 2019, så er jeg sikker på at bildet er lagt og fullført når sesongen starter.

Jeg gleder meg hver dag over de nye oppgavene som blir løst av trenerteamet og spillergruppen.

En dag løsner det!

En by Ett lag, Ett Levanger!

Opp med Levanger❤️