Innherred’s målmaskiner

I november 2018 signerte en av Innherred’s mest målfarlige angripere, Sindre Sakshaug (Steinkjer) for Levanger Fotballklubb.

Vi har dermed sikret oss en nok en ung og lovende lokal spiller fra Innherred. Fra før har vi Andreas Hegdahl Gundersen i våre rekker.

Andreas Hegdahl Gundersen Levanger Fotballklubb LFK Tobb Arena Levanger PostNord Ligaen Levanger
Andreas H. Gundersen. Foto: Sigmund Ramfjord

Sindre er en spiller vi på Levanger har lagt merke til år etter år gjennom sine gode prestasjoner i Steinkjer-trøya. Dette er en spiller som vet hvor målet står.

Sindre Norum Sakshaug Steinkjer Utklipp Trønder Avisa
Sindre Sakshaug i Steinkjer- trøya. Utklipp Trønder- Avisa

Sindre Sakshaug debuterte for Steinkjer som 16 åring mot nettopp Levanger Fotballklubb, som innbytter i første runde i NM på Guldbergaunet i 25.04.2014. Denne kampen vant forøvrig LFK 4-3 etter en overtidsskåring av Espen Hammer Berger.

Sindre skåret i fjor totalt 19 mål på 27 kamper for Steinkjer. Siden 2014 har angrepstalentet spilt 116 kamper for Steinkjer og skåret hele 73 mål.

Sindre Sakshaug Steinkjer Utklipp Trønder Avisa
Sindre Sakshaug. Utklipp Trønder Avisa

Et kortvarig opphold i Byåsen ga han 15 kamper i 2 divisjon og 2 mål. (2017).

Andreas Hegdahl Gundersen har vi alle på Levanger fått øynene opp for gjennom råsterke prestasjoner på junior lag og i 4 og 3 divisjon de siste årene. Andreas Hegdahl Gundersen LFK Levanger FK LFK OBOSligaen POST NORD LIGAEN 2019

Dermed har vi i dag 2 av fjorårets toppskårere i 3 divisjon i våre angrepsrekker. Noen av Trøndelag’s yngste og mest lovende goal-gettere!

Sindre Norum Sakshaug og Andreas Hegdal Gundersen er to av Innherred’s største angreps-talenter. Til sammen bøttet disse 2 unguttene inn utrolige 36 mål i 2018, i sine offisielle kamper på seniornivå.

Sindre Norum Sakshaug (21) er den 6 spilleren som går direkte fra Steinkjer til Levanger Fotballklubb. (Jan Einar Lundereng (2004-2005), Per Christian Thane (2005), Tore Myrslo (2013), Thomas Sivertsen (2016), og Håvard Kleven Lorentsen (2017—–) I tillegg har vi på Levanger og Innherred fått gleden av andre Steinkjer bekjentskaper i LFK’s rekker som Jo Boje Hoseth (2003-2005) og Trond Nordseth (2007-2008).

I Levanger Fotballklubb har vi hatt en rekke storskårere i vår korte klubbhistorie…., som vi er stolte av den dag i dag.

Kristian Andal (17 mål på 9 kamper i 1998), Kenneth Karlsen (18 mål på 24 kamper), Kenneth Pettersen (18 mål på 22 kamper), Vegard Alstad «Kokken» Sunde (214 mål på 281 kamper), Benjamin Stokke (36 mål på 58 kamper), Bendik Bye (25 mål på 64 kamper), Robert Stene (24 mål på 58 kamper) m.f.

Sindre Sakshaug har levert år etter år i 3 divisjon. Andreas Hegdahl Gundersen leverte så det sang for LFK2 i samme avdeling i 2018.

PostNord Ligaen 2019 vil kreve en hel del mer. Sindre og Andreas har alle forutsetninger for å lykkes i Levanger- trøya. Her handler det om å gripe mulighetene og jobbe ekstra hardt.

Sindre Sakshaug og Andreas H. Gundersen kan bli, sammen med nyankomne Didrik Sereba bli en fryktet angrepsrekke og publikumsfavoritter i sesongen som kommer.

Magnus Powell har skapt Eliteserie-spillere på løpende bånd siden sitt første år på Levanger. Bendik Bye, Benjamin Stokke, Bent Sørmo og Espen Hammer Berger og Erik Tønne. I tillegg har Adria Mateo Lopez også tatt veien opp til toppen av norsk fotball etter den begredelige 2018- sesongen for Levanger FK sin del.

Vi er mange på Levanger og på Innherred som heier på Sindre og Andreas i år og årene som kommer. Nå har Andreas Hegdahl Gundersen og Sindre Sakshaug mulighetene til å ta opp arven etter sine forgjengere. Dette kan bli bra. Dette blir konkurranse. Dette blir en fight.

En eller 2 av Levanger’s spisser bør opp i et antall på 14-18 mål i 2019. Vi har sjeldendt hatt en spiss som ikke skårer mindre en 0,5-0,6 mål i snitt pr. kamp, om ikke høyere.

I år blir det rock’n roll på topp for Levanger! I år MÅ en av LFK’s unge og lovende spisser gripe muligheten. I år blir det kamp!

Dette blir gøy!

En by Ett Lag, Ett Levanger!

Opp med Levanger!