Levanger FK – Verdal IL: 4-0

Årets 5 treningskamp stod på menyen denne lørdags ettermiddagen. I dag stod våre gode naboer Verdal på motsatt banehalvdel. Et lag bestående av mange tidligere LFK- spillere.Horenus Taddese vs Ola Rygg Levanger FK - Verdal IL Et trivelig gjennsyn i form av Ola Rygg, Erik Skeie, Tobias Luvenberg og Lars Emil Flakk. De tre førstnenvte startet kampen for Verdal IL.

Det var mye snø i lufta på Tobb Arena Levanger da dommeren blåste igang kampen. I motsetning til 50-100 meter lengre opp i terrenget hvor snøen hadde lagt seg i dybder mellom 10-20cm, var det barmark langs Eidsbotn’s bredder denne ettermiddagen. Det var dermed duket for et fint oppgjør mellom LFK og Verdal.

Levanger Fotballklubb startet med 2 prøvespillere. En spiss og en stopper. Begge spilte hele kampen.  Ellers var det ingen Didrik Sereba, Hampus Holmgren, Andreas Hegdahl Gundersen, Jonathan Byttingsvik, Andreas Peterson eller Sindre Norum Sakshaug å se på banen i dag.

Det var MYE positivt å se på banen i dag.

Det var en gjeng glade gutter som befant seg ute på det grønne gresset denne ettermiddagen. Vi på tribunene ser vi mye smil blant de som løper med og uten ball. Det oser energi og kameratskap. Det løpes og kriges!

Det var i all hovedsak ETT lag på banen i dag. Det var LFK som styrte det aller meste og skapte de aller fleste farligheter. Divisjonsforskjellen var til å ta og kjenne på.  Det skulle derimot gå nesten 36 minutter før Levanger og Adrian Olsen Teigen skåret 1-0 målet etter innlegg av prøvespiller (spissX).

Lagene gikk til pause med 1-0.

I andre omgang og i oppholdsvær ble det 3 ytterligere mål. Målene ble skåret av prøvespiller X (2 mål)

og et fra den lynraske og sterke innbytteren Daniel Vestrum, som skåret et kanon-mål!

Kampen endte 4-0 til Levanger

Det var et lekent og livlig Levanger lag på Tobb Arena Levanger denne ettermiddagen.

Når ser vi frem til ny kamp på torsdag mot rivalen i sør, Stjørdals Blink.

I dag var det morro på stadion!Levanger Fotballklubb målfeiring

En by ett lag, Ett Levanger!