Levanger FK 2019 tar form

Brikkene i puslespillet til Magnus Powell og Per Verner Rønning begynner å falle på plass.

De siste ukers signeringer gir grunn til stor optimisme. En reell optimisme. Vegard Voll, Mousa Doboyou. Tidligere i vinter fikk vi inn Didrik Sereba og Mathusan Sandrakumar og Granit Buzuku.

Granit Buzuku Adrian Olsen Teigen og Horenus Taddese Deyzin Abdullah Levanger Fotballklubb Verdal IL
Granit Buzuku i LFK- trøya. Foto: Øystein Kristoffersen

I går ble det kjent at den svenske keeper- kjempen og stortalentet Elias Hadaya signerte for Levanger Fotballklubb. Han kommer fra spill hos Assyriska de 2 siste år. Keeperen som måler 194cm på strømpelesten vil skape hard konkurranse om keeperposisjonen inneværende sesong.Elias Hadaya Levanger FK

I dag ble det også kjent at spissen Badr Rahhaoui blir LFK spiller.

Badr Rahhaoui Levanger FK LFK Tobb Arena Levanger
Badr Rahhaoui i LFK- trøya: Foto: Øystein Kristoffersen

21 åringen fra Østfold har en CV med klubber som Sarpsborg 08, Fredrikstad og Hødd. Hele 31 alderbestemte landskamper for Norge har den unge og meget lovende østfoldingen. (G15-G19)

For 3 år siden var Badr ønsket av Ole Gunnar Solskjær og Molde FK. Solskjær beskrev den gang Badr i følgende ordelag; «Han er en spiller med fysikk og fart. Han er svært direkte i måten å spille fotball på. Han har i alle fall noe veldig spennende med tanke på den farta han innehar, kunne Solskjær fortelle i 2016.

Badr var også på prøvespill hos Borussia Dortmund samme år.

Det er utvilsomt en spiller med et enormt potensial Levanger Fotballklubb i dag har signert. Vi så vel alle hva som bor i- og hvilket potensial Badr har, i treningskampen mot Verdal IL. 1 assist og 2 mål ble fasit i løpet av sine første 90 minutter i LFK- trøya.

Badr Rahhaoui Levanger Fotballklubb LFK Levanger
Badr Rahhaoui setter inn 2-0 mot Verdal IL etter nydelig forarbeid og assist av Horenus Taddese. Eks LFK- keeper Ola Rygg i knestående. Foto: Øystein Kristoffersen

En løpsvillig, hurtig og målfarlig spiss.

Nå begynner LFK å få en angrepsrekke det lykter svidd av med navn som Didrik Sereba, Sindre Sakshaug, Andreas Hegdahl og nå Badr Rahhaoui.

Didrik Sereba Levanger Fotballklubb Tobb Arena Levanger Byåsen.
Didrik Sereba. Levanger FK – Byåsen TF. Foto: Øystein Kristoffersen

Vi vet ALLE hva Magnus Powell har fått ut av spillere i denne kategorien i tidligere år på Levanger. Fra før har vi en meget spennende gruppe ungdommer i alle ledd på banen, som nå har muligheten til å blomstre og en revansjesugen gjeng som opplevde 2018- sesongen på brutalt vis.

Brikkene begynner å falle på plass for Magnus Powell og Per Verner Rønning.

NÅ, begynner årets LFK lag å ta skikkelig form. Det begynner å bli kamp om posisjoner.

Hvem vet….hva de kommende dager og uker vil bringe av nye brikker og det som vil være et fullført puslespill.

I morgen spiller LFK- Stjørdals- Blink treningskamp på Tobb Arena Levanger kl. 18.30!

Be there!