En øyeåpner i snødrevet!

I kveld var det igjen duket for treningskamp for LFK.

Divisjons-rival og vår nabo i sør, Stjørdals- Blink stod på motsatt banehalvdel på Tobb Arena Levanger.Levanger FK - Stjørdals-blink 2019 TOBB Arena Levanger 2

Levanger Fotballklubb startet med følgende lag:

Jonatan Byttingsvik – Madhu Sandrakumar, Vegard Voll, Ivo Öjhage (prøvespiller), Håvard Lorentsen – Adrian Olsen Teigen, Horenus Taddese, Sander Sundnes, Didrik Sereba – Sindre Sakshaug, Badr Rahhaoui

I dag møtte vi et kollektivt godt Blink lag med vårt nykomponerte lag. Det gikk ikke mange minuttene før det stod 1 og 2-0 til Blink etter flere farlige kontringer etter ballmiss og tapte dueller.

Men, Levanger’s gutter anno 2019 skal man ikke kymse av. Etterhvert som tempo med og uten ball og duellspillet ble hevet flere hakk, parallelt med bevegelser forran ball var det Blink som fikk det meget tøft til tider. Levanger satte inn to kjappe innen dommeren blåste til pause. Målene ble skåret av prøvespiller Ivo og Horenus.

I andre omgang var det i all hovedsak Levanger som kjørte kampen og som skapte det aller meste av farligheter.

Badr Rahhaoui Levanger FK LFK Tobb Arena Levanger Stjørdals-Blink
Løpsvillige og hurtige Badr Rahhaoui på et av sine mange løp i bakrom. En konstant trussel for Blink- forsvaret.

Kampen endte 2-2.

De aller fleste LFK spillere kan være meget godt fornøyd med hvordan de stod frem individuelt og som lag de siste 60 min.

I dag fikk vi virkelig se hva Levanger kan, selv om de fleste på banen ikke har hatt mange dagene eller ukene sammen på feltet og i garderoben.

Det luktet til tider svidd av duellstyrken til flere på laget, bevegelsene, hurtigheten og de tekniske ferdigheter. Alle bidrar positivt. Alle viser styrke og ikke minst….De viser samhold!Levanger FK - Stjørdals-blink 2019 TOBB Arena Levanger

I dag fikk nok Magnus Powell og Per Verner Rønning mange svar i positiv forstand.

I kveld var det en knakende god 11 på banen til enhver tid, selv om det var mange gode LFK’ere som var fraværende i troppen eller forble ubenyttet i dagens kamp.

I det man stod på sidelinjen med snødryss i øya fikk man i samme øyeblikk opp øynene for hvilken enormt god jobb som er gjort med tanke på spillerlogistikken siden sesongslutt og de spillertyper Levanger Forballklubb har hentet inn. For en herlig bukett fotball-spillere! Trenerteam og klubb har fortsatt en hel mnd på å sette laget og troppen før sesongen sparkes igang.

Levanger Fotballklubb anno 2019…., tror «jeg» blir dynamitt!

For en herlig gjeng vi skal få nyte i årets sesong.

Takk for i kveld, Levanger Fotballklubb!