En kriger vender tilbake og en annen soldat er klar!

Battlefield 2019!

Når realiteten har vist sitt grimme fjes i speilet, og de fleste skjønte at dette ikke gikk veien, så stikker vanligvis rottene fra det synkende skip sies det. Der satt vi alle som en med hjerte i klubben å så at den ene etter den andre forlot skuta vår.

18 spillere forlot oss i løpet av 2018! 18!!!! Jeg skal ikke beskrive noen som «rotter», da alle som har forlatt Levanger Fotballklubb har sine respektive grunner til det.

Alle som har gjort en ærlig og god innsats for LFK bør takkes for det. Det som er helt sikkert er at de som har valgt å fortsette…. og BLØ videre for vårt kjære LFK skal hylles! Enten de er fra Bruburg, Verdal, Mo I Rana, Gøteborg, Vasa eller Molde.

Det kunne vært utrolige 20 spillere som hadde forduftet. Vi hadde KUN 9-10 spillere i troppen på tampen av 2018. 6-7 av de er under 20 år.

Den ene etter den andre av potensielle lokale spillere på Innherred og Trøndelag som kunne blitt signert av klubben, ønsket ikke å satse på fotballen, ville heller trappe ned eller bruke klubben som forhandlingskort mot andre klubber eller av andre årsaker. Levanger Fotballklubb kan pr. i dag ikke kjempe om de samme spillerne som Ranheim og Rosenborg i Trøndelag. Vi har opplevd et særdeles vanskelig overgangsvindu.

Ære være de som utenfor Levanger, Innherred og Trøndelags grenser som ØNSKER å satse på fotballen. Flytte til Levanger, spille ball på Tobb Arena Levanger og kjempe for klubben vår uten å heve store lønninger! Spillere med gode CV’er, uforløst potensial, talenter og krigere. Spillere som vil oss og Levanger GODT! For meg spiller det ingen rolle om han kommer fra Stockholm, Sarpsborg, Sundsvall eller Oslo. La oss omfavne disse. De er en av oss! Levanger Fotballklubb driver med topp-fotball.

Først ble det et gledelig gjennsyn da Henrik Kjeldsen Dahlen og deretter klubblegende Vegard Voll returnerte. Det samme når Mosa Doboyou signerte.

Levanger Fotballklubb Henrik Kjeldsen Dahlen og Granit Buzuku
Henrik Kjeldsen Dahlen og Granit Buzuku. Foto: Levanger FK

I dag ble det kjent at fjorårets HIT på Tobb Arena Levanger gjør det samme og ikler seg LFK drakten også i 2019, sammen med nysigneringen Ivo Öjhage (25/Midtstopper) fra A-Syrianska i Sverige. Ivo har overbevist gjennom prøvespill og 2 treningskamper. SKåret sågar 1 mål mot Stjørdals- Blink i siste treningskamp.

Ivo Öjhage Vinner duell Levanger FK
Ivo Öjhage ruver høyest på corner mot Verdal IL.

Ermal Hajdari is back! Vår siste «Mohikaner»!

Ermal Hajdari Levanger FK Jerv OBOSligaen 2018 Tobb Arena Levanger LFK Levanger
Ermal Hajdari: Foto: Bjarne Berre

Svensken som var et av lyspunktene fra fjorårets sesong har bestemt seg for å bli på Innherred og Levanger. Med dette blir Levanger Fotballklubb den første klubben 26 åringen spiller i, utover 1 år i sin senior-karriere. Fra tidligere har Ermal spilt 1 år i Kristianstad (Sverige), Nike Academy (England), FC Infonet (Estland), Nosaby (Sverige), Tasman United (New Zealand), Whitehawk FC (England).

Med dette signaliserer Hajdari at han i år vil kjempe for å få Levanger Fotballklubb opp til OBOS-ligaen igjen, sammen med vårt nye sterke mannskap. Ermal som de mange andre som opplevde 2018- sesongen som fortsatt er i klubben, kjenner nok på sin revansjelyst…. som meg og deg!

Levanger FK
Vegard Voll (t.v.) og Horenus Taddese er kampklar : Foto: Andreas Ørsleie/LFK

Dette er en særdeles god re-signering av Levanger og setter dermed punktum og sluttstrek for et «mytteri» fra et «skip» vi ikke har sett maken til siden HMS Bounty utenfor Haiti i 1789.

Stallen til Levanger Fotballklubb virker å være nær satt, en måned før seriestart. En stall som virker sterkere enn den vi hadde i 2018, med de nye brikker og våpen som har ankommet LFK i løpet av vinteren. Potensialet ligger der…. til å drive de fleste lag i divisjonen til det rene vannvidd.

Nå gleder man seg noe voldsomt til seriestart om litt over 30 dager!

«Kjerringa er i ferd med å bli reist»

Velkommen tilbake Ermal!

Velkommen Ivo!

En by ett lag, Ett Levanger

Opp med Levanger