Hjelp Levanger FK til å hjelpe seg selv

Klubben vår behøver hjelp. Den behøver VÅR hjelp. NÅ! Min og din. Enten du er privatperson eller bedriftsleder.

Det er kritiske økonomiske tider i klubben vår etter den katastofale 2018- sesongen.

Magnus Powell og Per Verner Rønning har siden starten av 2019 bygd et LFK lag med knapper og glansbilder. Det tærer på. Men de har klart å sette sammen et slagkraftig lag, som nå er istand til å kjempe i toppen av PostNord-ligaen.

Det siste Levanger Fotballklubb trenger nå er en høst i usikkerhetens tegn.

Den trofaste supporteren og lederen Ole Bernt Krogstad av supportergruppen Avd. Sør LFK- Support har startet opp med ett spleiselag til støtte for klubben. Alle innkomne midler vil gå til Levanger Fotballklubb.

Meld deg inn som medlem i klubben, signer en liten eller stor sponsorkontrakt med klubben, tilby deg å hjelpe med det du kan bidra med, uansett hva det er. Levanger FK og Levanger har ikke råd til å gå i samme sumpa som i høsten 2017 og sesongen 2018. Uansett hvem sin skyld det er. Den tid er forbi.

Vær så vennlig å kom ned fra gjerdet du sitter på. Snu ikke ryggen til klubben vår. Lat ikke som du ikke hører. Åpne dine øyne. Gi Levanger Fotballklubb din hånd. Vis at du bryr deg.

Det er nå eller aldri. Levanger og Levanger Fotballklubb betyr noe!

Levanger FK - Stjørdals Blink TOBB Arena Levanger
Levanger FK står med ryggen mot veggen når det gjelder økonomi. Sportslig går det som det suser etter 6 strake seire i serien. Nå må vi bidra med det vi kan for å stabilisere skuta og sette et stabilt fokus fremover uten at vonde tall fra 2018 skal holde klubben tilbake.

Hvor er alle sammen? Hvor er du? Hva gjør du?

Drar du heller til Lerkendal og Trondheim hvor du støtter en klubb med over 80 millioner i underskudd, kontra å støtte Levangers egen klubb hvor underskudd er mye mindre, dog smerter og tynger mere?

Håvard Kleven Lorentsen Levanger FK PostNord-ligaen 2019
Steinkjer-gutten Håvard Kleven Lorentsen har hatt en fantastisk utvikling i Levanger FK etter overgangen fra Steinkjer før 2018 sesongen. Han med flere spillere i klubben har potensiale for spill i høyere divisjoner. En klubb som LFK er avhengig av å selge spillere for å få penger på bok. Levanger FK har gjennom alle år vist seg som en talentfabrikk og et springbrett for flere lokale og ikke lokale spillere til toppfotball i Norge, Sverige, Danmark og Europa.  

LFK kan ikke berge økonomien ved å spille seg inn i gruppespillet i Champions League eller Europa League. Klubben kan heller ikke selge spillere for flere millioner kroner. Klubben har heller ingen penger på bok.

Levanger FK2 Vanvikan 4 divisjon Tobb Arena Levanger.19jpg.jpg
Hvor skal lokale lovende talenter som Sondre Holmen (med ryggen til), Simen Moksnes og Adrian Steinfjell med mange flere ha forhåpninger om toppfotball om premissene for satsning forsvinner på Innherred?

Hvor skal ungene våre spille seniorfotball når de vokser opp? Hvor må de gå om de ønsker å satse på fotballen i eget nærområde? På Skogn? Ekne? Markabygda? Aasgutten? Ytterøya? Pr i dag finnes det kun LFK som et reellt alternativ. Snart finnes heller ingen alternativer i Steinkjer eller Verdal om de går ned til 4 divisjon.

DSC_8386
Hvilke forbilder og muligheter for egen utvikling skal dagens unge fotballspillere ha når seniorfotballen på Innherred ligger med brukket rygg? Må de dra til Trondheim eller andre steder i Norge for å ha forhåpninger om spill i toppfotballen? (Avbildet: Skogn G12)

Må dagens unge talenter følge pengesporene de store næringslivsaktører i Nord Trøndelag, til klubber i Trondheim?

Jeg håper ikke katastofen skjer på Levanger, men nå MÅ VI VÅKNE!

DSC_7757
Ermal Hajdari er en av få spillere som valgte å fortsette i Levanger FK etter 2018 sesongen. Han lagkameratene jobber knallhardt hver eneste dag for at jeg og du skal få nyte toppfotball på Innherred og at lokal ungdom skal ha et profesjonelt alternativ i eget distrikt hva gjelder fotball. Spillerne i dag gjør det med bravur uten store lønningsposer. I dag har de fleste spillerne studier eller jobb ved siden av fotballen.

Nå må vi sammen skaffe til veie den sikkerhet, de midler som skal til slik at klubben får balanse i budsjett og regnskap og vel så det, slik at man kan gi kontrakter til spillere som løper over tid, for igjen å bygge en robust struktur og kultur i LFK. Da kan klubben også hente lovende unge spillere fra Innherred som ønsker seg til Levanger. Klubben kan tenke lengre fremover enn neste uke og neste mnd.

Vi har materialet for videre satsning i klubben den dag i dag. Powell og co har bygd en solid grunnmur, gjennoppbygd den som forvitret og forsvant i fjor, etter rekordsterke sesonger i 2014-2015-2016 og 2017.

Trening Levanger FK Levanger Magnus Powell Per Verner Rønning Tobb Arena Levanger
Magnus Powell og Per Verner Rønning har bygd en solid spillertropp ut av nesten ingen ting. Sportslig peker pilene oppover etter nedturen i 2018. Trener- og spillergruppen har stoppet «heisen» intill videre med fantastiske resultater den siste tiden. 

Vi har et fantastisk trenerteam og spillergruppe som må bli med videre. La oss få klubben på trygg grunn økonomisk, sammen.

Hvor er du?

Per fra Steinkjer, Arvid fra Inderøya, Gunnar fra Verdal og Trond fra Levanger som heller bruker alle penger og tid på Rosenborg, Fantasy-ligaer, Premier League kamper på TV og alt annet som ikke støtter opp om lokalfotballen på Innherred. Den virkelige fotballen handler ikke om å sitte med en pils, kaffekopp og sjokolade i en engelsk fotballtrøye med navnet på en fotballspiller fra Egypt eller Frankrike..

Den virkelige fotballen er den du lever med i eget nærområde. Nede på Stadion. Enten det er oppi Vuku, på Ekne, Verdal eller Levanger. Anti-helter sitter hjemme og brøler til TV’n istedenfor på egen stadion, en stadion som ligger en liten spasertur bortenfor egen tv.

Vi må verne om det som gjør OSS stolte, de som gjør det på Moan hver eneste dag.

I morgen spiller Levanger Fotballklubb en av sine viktigste kamper for året. 3 poeng hjemme mot Kvik Halden vil bety ALT.

Som John F. Kennedy en gang sa: «“United, there is little we cannot do …. Divided there is little we can do”

Nå må vi samle oss opp om Levanger FK!

DSC_7211.JPG
I morgen, onsdag 21.08.2019….. kl.17.00 kommer topplaget Kvik Halden til Tobb Arena Levanger. Levanger Fotballklubb kan ta sin 7 strake seier.

Nå må vi vise at vi bryr oss om Levanger og fotballen på Innherred generelt. Det har vært fint om du eller dere med en relasjon til byen, distriktet eller hvor det måtte være kunne bidratt med det du kan, enten gjennom innsamlingsaksjonen, på andre måter eller det viktigste av alt…… Kom på kamp.

I dag teller hver krone ekstra mye. Du kan idag bidra ved å gi en krone, 10 kroner, 1000 eller 20.000 eller hva det måtte være til støtte for klubben vår gjennom et spleiselag i regi supportergrupperingen LFK Support- Avd Sør.IMG_0806

Gi ditt bidrag i dag.

En by ett lag, Ett Levanger!