Den lille STORE giganten drar til Nest Sotra

I dag melder Trønder Avisa at LFK’s mangeårige midtbane- terrier Pets forlater Levanger FK til fordel for OBOS-liga laget Nest Sotra. Han følger dermed i fotsporene til en annen tidligere LFK- spiller Jo Sondre Aas som signerte for Sotra- klubben på nyåret.

Andreas Peterson Levanger FK Ranheim 2019
Andreas Peterson’s exit fra LFK kan vel ikke betraktes for oss utenforstående som noe annet enn nok et grep av klubben for å lette på en økonomisk vanskelig situasjon.                                           Foto: Øystein Kristoffersen

Andreas Peterson kom til Levanger FK i 2013 fra Ljungskile og debuterte for klubben i 4-0 tapet borte mot KFUM Oslo. Han var med på opprykket til OBOS-ligaen i 2014. Peterson var i Levanger FK og OBOS-ligaen ut sesongen 2016 hvor han derpå dro hjem til Sverige og signerte for Superettanklubben GAIS. Før 2018 sesongen returnerte Andreas Peterson til LFK. Han var en av få spillere som ble igjen i klubben etter nedrykket fra OBOS-ligaen i 2018.

Andreas Peterson Levanger FK Steinkjer Guldbergaunet NM 2019
Andreas Peterson har vært en gigant på midbanen til Levanger FK i en periode på totalt 6 år. Svensken skal nå trekke på seg den samme grønne Nest Sotra drakten som tidligere LFK spiller Jo Sondre Aas har gjort. Foto: Øystein Kristoffersen

Dermed må vi «vinke» adjø til en av Levanger Fotballklubbs store spillere i den senere tid.

Andreas Peterson fikk totalt 147 kamper for LFK og står bokført med 12 mål. Hans siste kamp ble dermed i bortekampen mot Fredrikstad FK forrige helg. Hans siste mål for klubben kom i 2-1 seieren borte mot Sola FK tidligere denne måneden.

Lykke til i Hordaland