Det avgjørende er hvordan du avslutter løpet

Snart lyder gongongen! 2/3 av sesongen er unnagjort. Nå er det nesten slik at en hører den legendariske og avdøde skøytekommentatoren Per Jorsett komme med sine analyser og kommentarer før siste runde og oppløp. Men, dette er ikke avslutningen på et 10.000 meters løp på skøyter på Bislett. Dette gjelder avslutningen på PostNord- ligaen avd. 1. Her kan alt skje fra topp til bunn! En maraton går inn i siste fase. Hvem har guts. Hvem klarer å mane frem det siste lille? Hvem vil mest! Hvem har det i segDSC_9452

Vi er med i toppen! Hvem hadde trodd det før sesongen startet? 1/3 av sesongen gjenstår for våre tapre og unge menn i Levanger FK. I går beseiret vi Byåsen med solide 1-3!

Levanger Fotballklubb reiste seg mesterlig i gårsdagens kamp i Trondheim mot Byåsen Toppfotball etter 2 skuffende runder.DSC_9890

I går var det var by mot land. Sistnevnte var aldri truet mot et desperat Byåsen-lag. Hjem fra Trondheims tak tok bønna fra Innherred og Levanger med seg alle 3 poeng etter mål av Vegard Voll x2 og Badr Rahhaoui. Det er skuronn!

I gårsdagens kamp fremstod LFK spillerne revansjelystne kombinert med en enorm innsatsvilje, lagånd og moral! Det var aldri tvil om hvor poengene skulle havne. Det ble trykket til i enhver duell og spillerne vant andreballer. Alle mann på banen «møtte» opp til kamp på Dalgård.

DSC_9523
Det var mange hard tak og tøffe dueller i gårsdagens oppgjør mellom Byåsen TF og Levanger FK. Her ligger Byåsen- spillere strødd etter nærkontakt med Simen Olafsen og Håvard K. Lorentsen

Dette lover godt for de siste 8 kampene. Levanger FK er utvilsomt et av formlagene i divisjonen hva gjelder den andre tredjedel av sesongen. Det er de 5 topplagene i dag som henter mest poeng for tiden, før vi går inn mot de siste 8 kamper.

LFK er sammen med Blink det laget som har hentet nest flest poeng de siste 9 kamper.

DSC_9717
LFK- spillerne hadde mye å glede seg over på Byåsen i går. Får vi flere jubelsener utover høsten?

Kvik Halden: 7-1-1 22 poeng

Levanger FK: 7-0-2 21 poeng

Stjørdals-Blink: 6-3-0 21 poeng

Fredrikstad FK: 6-2-1 20 poeng

Egersund IK: 6-2-1 20 poeng

Det er for LFK’s del 24 poeng å kjempe om. Neste mulighet for nye 3 poeng kommer neste søndag når Hødd gjester TOBB Arena Levanger.

Vi har alle muligheter hva gjelder sesongavslutningen. Det stilles ingen forventninger til årets pur-unge LFK utgave. 

Det avgjørende er ikke hvordan du begynte, men hvordan du avslutter løpet. Det er på den avsluttende runden (etter at det har ringt) at alt skal avgjøres!

Nå lyder gongonen for alle topplagene i divisjonen. Hvem orker mest og hvem vil mest.DSC_9485

En by ett lag, Ett Levanger