Kraften, krigeren og høvdingen – Badr Rahhaoui

Tilfeldighetene skulle ha det til at Badr Rahhaoui (22) ankom Levanger fra kraftsenteret og historiske Sarpsborg i Østfold.

Badr Rahhaoui Levanger Fotballklubb LFK Tobb Arena Levanger
Badr Rahhaoui fikk et ugjestmildt vær servert,som de fleste andre prøvespillere for Levanger Fotballklubb vinteren 2019. Badr kvitterte med 2 skåringer han og overbeviste stort for LFK i 4-0 seieren mot Verdal 2 Mars.

Var det tilfeldigheter at Badr Rahhaoui fikk sin debut for Fredrikstad FK i OBOS-ligaen mot nettopp Levanger i 2016?

Han kommer fra den gamle staden Borg. Dagens Sarpsborg. Byen som ble grunnlagt av Olav den Hellige i 1016. Bygd på eldgammel grunn av granitt. Kongen som samlet Norge. Kriger- Kongen som ble gjort til Helgen etter sin død noen kilometer unna Moan’s grønne kunstgress, ved Slaget på Stiklestad i 1030. Kongen som ligger begravd under den mektige Nidarosdomen noen mil lengre sør for oss her på Levanger.Badr Rahhaoui Levanger Fotballklubb Levanger FK Postnord ligaen 1 LFK

Olav den Hellige hadde bestemt seg i ung alder for hva han skulle bli da han var ung. Han måtte ut. Han måtte krige. Han måtte reise. Han måtte ut i kamp for å få- og utøve makt.

Viking-soldat og hærfører. En høvding med stor H. Slag i Sverige, Østersjøområdet, England, Frankrike og i Norge. Olav den Hellige hadde mange nedturer før han nådde sitt mål. Han var alltid lojal mot de konger han jobbet under. Han var tro mot sine egne forutsetninger og håp. For å nå et mål følger mange nedturer. Den standhaftige vinner til slutt!

Olav den Hellige opplevde mange «slag» i trynet. Ved et stort slag v/ Skåne i Sverige, måtte han rømme til fots tilbake til Norge.

Han nådde til slutt sitt mål. Han samlet Norge til et rike.

Badr Rahhaoui Levanger Fotballklubb LFK
Badr Rahhaoui er en oppoffrende spiller som gir alt. Hard jobbing er ensbetydende med Badr.

Han er ikke den første Østfolding i Levanger FK, Badr. Roar Tomter fra Rakkestad var den første. En Østfolding var med på legge grunnmuren til Levanger FK i 1997 til 1999. Nå, 20 år etter har den andre østfoldingen ankommet. I Roar og Olav den Hellige’s fotspor. Til Innherred!

Badr Rahhaoui. Har du ikke hørt navnet før så vil du høre det før eller siden. Dette er den nye Kriger. Den neste Høvding. Her gjelder det kun kamp på fotballbanen. Standhaftig, energisk, hurtig, sterk, målbevist. Et arbeidsjern. En goalgetter.

Badr Rahhaoui Levanger FK Fram Skatval 221
Badr Rahhaoui er så godt som umulig å holde følge med eller stoppe når han har satt opp dampen. En spiss som løper og løper. River og sliter sine motspillere i fillebiter i sitt energiske spill.

En Sarping i rette forstand. Slik den gamle industriarbeideren ved Borregaard fabrikker. Lokomotivet som frakter tømmeret fra A til B. Arbeideren som løfter og bærer tømmerstokkene til produksjonsanlegget. Mannen en skulle tro får sin kraft direkte fra norges største elv og foss. Glomma og Sarpefossen.

Badr Rahhoui er et lokomotiv. Han er kraftfull, hurtig og full av energi. Han er en power- hingst i dagens LFK- stall. En av de med aller mest uforløst potensial. En diamant.

Badr var tidlig et stort talent. En meget stort talent. I klubb og på landslag. Han har vært på reise. Han har opplevd oppturer og nedturer. Badr Rahhaoui har vist seg frem i Borussia Dortmund og Molde FK. Han har spilt i Sarpsborg 08, Fredrikstad, Kvik Halden og Hødd. Han har gått fra skanse til skanse i sin kamp og for å nå sine drømmer.

Badr Rahhaui Levanger FK
Så langt har Badr Rahhaoi skåret 3 mål for Levanger FK. Senest forrige helg borte mot Byåsen hvor han begrave alt håp for Trondhjæmmerne v/ Olav den Helliges hvilested. 

En dag vil Badr slå voldsomt tilbake. Som Olav den Hellige har Rahhaoui alltid hatt sine mål. Han er ute i kamp hver dag. Badr Rahhaoui er på tokt. Jobber utrettelig mot sine drømmer. Uten sverd. Bevepnet med kraften og viljen til Sarpefoss!

Badr Rahhaoui vil ikke falle slik Olav den Hellige gjorde her på Innherred…Badr vil reise seg. Han er krigeren som står støtt.

Levanger Fotballklubb har hentet mange nye og spennende spillere i 2019. Badr Rahhaoui er en av disse.