Hele 2019 har vært en «Vi bryr oss» kamp

Det måtte jo selvfølgelig bli slik……

Men den som ikke kjemper….taper! De som har gitt opp har tapt. Den som ikke møter opp….intet når.

LFK’s spillergruppe har kjempet og brydd seg i hele år. De har tapt noen slag. Men de reiser seg alltid! Jeg håper og tror de gjør det resten av sesongen.

Mange ga seg i 2017. Enda flere ga seg i 2018 og ved inngangen til 2019. Det har vært en kamp. En lang kamp!

Klubben LFK er det viktigste av alt.AF29B52F-3D79-485C-8A38-A4D8D17DDF46

Magnus Powell og Per Verner Rønning gikk til verks på en nesten håpløs oppgave i vinter. De har sakte men sikkert samlet sammen en spillertropp som utvilsomt er den mest spennende, talentfulle, lojale og med et enormt potensiale samlet. En dønn seriøs og utadvent spillergruppe som prøver å nå ut til oss på Levanger. Gjennom til tider glitrende spill og knakende gode resultater av en spillergruppe som har en snittalder på under 21 år.!

Spillerne og det sportslige apparatet har stoppet den berømte «heisen».  Ikke bare det. Det har blitt skapt en spillergruppe med vinnerskaller på Levanger. Nå i ettertid kan man enkelt si at hadde man vunnet 2 til 3 kamper (som man tapte) hvor man «høvlet» over motstanderen, som hjemme mot Byåsen, Moss, Nardo, Kvik Halden, Hødd++, så hadde laget vært helt dere oppe sammen med Kvik Halden, Stjørdals-Blink og Fredrikstad i kampen om opprykk. Vi er uansett der oppe. Vi er så nære. Vi kan fortsatt nå opp mot toppen. Vi kan fortsatt hente 15 poeng.

Men tenk hva denne gjengen kan gjøre sammen i 2020!3395E0D8-E1EB-41D4-A9B8-24C43F657C77

Alle på banen har brydd seg om Levanger Fotballklubb. Jeg har aldri sett en så homogen og sammensveiset spillergruppe i Levanger, noen sinne!

Jeg er STOLT! Men, jeg kjenner uansett på en smerte…… Som så mange andre.

Hvem bryr seg har jeg iallefall spurt meg selv helt siden høsten 2017. Spillerne gjør det, mange tilskuere og sponsorer gjør det. Det er mange SOM Bryr Seg. En av våre tidligere spillere og en av de aller høyest verdsatte på Levanger gjennom tidene, Benjamin Stokke «BRYR SEG». Han virker å ha «brydd» seg i alle de år. Enten han har vært i Kristiansund eller i Danmark. Er dette kjærlighet og takknemlighet. Dette er godt å se hos en Levangerpatriot.

Det føles godt at en spiller som har nytt godt av sin tid i Levanger fortsatt BRYR SEG.

Men Benjamin er ikke her på Innherred og Levanger lengre. Han bryr seg om LFK fra Randers og Danmark.

Den som ikke «Bryr» seg NÅ! Har tapt. Da taper vi ALLE!

Jeg tror vi kommer til å tape noe vi ikke vil få igjen her på Levanger på lange stunder om vi ikke får plass det som skal til for å beholde det vi har pr. i dag. Økonomi for videre toppfotball! Vi MÅ ha de aller fleste i årets LFK- lag med videre! Nå peker pilen oppover på banen. Nå må vi hjelpe LFK til å få på plass økonomien for videre satsning slik at denne pilen snur.DSC_7764

Om ikke, tror jeg fotballhverdagen i fremtiden kan bli den hvor man ser ungene sine spille barnefotball, hvor vi ser noen durabelige bredde- oppgjør på Levanger i 3 eller 4 divisjon…,som i gamle dager, hvor pub-heltene florerte i helgene, hvor Levanger FK møter likesinnede amatører (om klubben overlever) mot Vuku IL, Verdal Idrettslag, Kolstad, Steinkjer, Rørvik eller NTNUI.

Er det dette vi ønsker i Levanger og på Innherred? Folket forlot Steinkjer etter sine nedrykk på 80- tallet. Se hva som har skjedd der i år, ca 25 år senere. 4 divisjon!

Se hva som er i ferd med å skje på Verdal. Farlig nære 4 divisjon!

Skal næringslivet i det gamle Nord-Trøndelag kun sponse breddeidretten i det gamle Nord-Trøndelag og gi store beløp til toppidretten i Trondheimsregionen.

Til hvilken nytte har det for oss her på Innherred?

Vi har en toppfotballklubb her på Innherred. Det er Levanger Fotballklubb.DSC_0459

Det har vært noen turbulente år på Levanger. Dette har en skrevet om i snart 2 år. Klubbens eksistens stod i fare på nyåret og på starten av sesongen 2019. Det gjør den i høy grad fortsatt, om vi igjen skal igjennom det vi opplevde senhøsten 2018 og tidlig vinteren i år hva gjelder spilleravganger, sponsorflukt og tilskuersvikt.

Mye har blitt sagt her og der. Folk brenner for klubben, noen bryr seg litt og noen gir en stor faen i hva som skjer nede på Moan. Sånn er det bare. Slik har det alltid vært. Slikt er det i alle klubber.

Vi bør ta vare på de som brenner for klubben på alle områder. Det er dette som bygger klubb og fremtid.

 

Se hva vi har i klubben i dag.

Det er GULL!

Nå må man forenes og sette alle gode krefter inn på det som burde bety noe for den som har noenlunde interesse for fotball på Levanger og Innherred. Levanger Fotballklubb.DSC_0800

Uavhengig av hva som skjedde i fjor, hva som ble sagt, hva som ble gjort og ikke gjort, hva som burde ha skjedd siden den gang og frem til i dag, så vil jeg være evig takknemlig for den jobben som har blitt gjort av Per Verner Rønning, Magnus Powell, alle spillerne og støtteapparatet. Det samme gjelder de trofaste sjeler som har lagt sjela si inneværende år inn og mot klubben. Tilskuerne og de frivillige. Klubben hadde vært død og begravet i tidlig sommer om ingen hadde hatt trua og stått på, på tross av «stormen».Trofaste LFK supportere

Nå kan det hende vi er satt tilbake til der vi var like før nyttår 2018, når sesongen 2019 er over. Hva da?

En har stort sett sittet alene på tribunen i 2019, som i 2018. Rundt en har det vært tomt. Men de som er der, BRENNER for klubben! Det er mange nok av de.

Spillerne i klubben er det som har holdt en oppe. En ung og sulten spillergruppe sammen med en eller to lokale superveteraner som har tent håpet.

Spillere som har blødd for drakta siden dag en. Alle som har gitt sitt bidrag for klubben settes høyt. Spillerne og trenerne har dratt oss opp av «skithølet» vi var i frem til tidlig juni. De har fått alt for lite hjelp fra lokalsammfunnet som helhet, på tribunene eller fra andre krefter som kunne bidratt.

Det gjør vondt. Det gjør jævlig vondt. Men alle som har vært på kampene på Moan og Tobb Arena Levanger har holdt sammen.

DSC_0674

Takk til ALLE som har gitt det de har kunnet inneværende år!

Levanger Fotballklubb betyr noe også i dag, og i morgen og til evig tid!

Håper å se alle som «Bryr seg» om Levanger og Levanger Fotballklubb på Moan og Tobb Arena Levanger når Stjørdals-Blink gjester oss den 5 oktober. Jeg håper spillerne og trenerne får ALL den støtte de kan få i det vi går inn mot de siste 5 kamper av sesongen 2019.

De skaper historie. La oss sammen skape en fantastisk historie i det resterende av inneværende år og inn mot 2020. Klubben er det aller viktigste. Vi kan uansett ikke komme utenom de som skaper resultatene for oss. De på og rundt banen på Moan.

Dette skal ikke og kan ikke ende!

Fortsett å gjør oss stolte Håvard Kleven Lorentsen, Ermal Hajdari, Sander Munkeby Sundnes, Madhusan Sandrakumar, Per Verner Rønning, Didrik Sereba, Horenus Taddese, Viktor Bergh, Vegard Voll, Sindre Sakshaug, Elias Hadaja, Simen Olafsen, Ivo Øjhage, Magnus Powell, Andreas Hegdahl Gundersen, Jesper Andreassen, Badr Rahhaoui, Adrian Teigen Olsen, Erik Iversen, Joakim Stormo Halsen, Henrik Bellman, William Galaaen Waade, Sondre Holmen, alle på LFK2, LFK gutter 19 og LFK gutter 16. Alle trenere og støtteapparat og ALLE som bryr seg!

Dere er alle fremtiden. Dere har vist at DERE bryr dere.

Takk!

Kampen for tilværelsen fortsetter!

På lørdag håper jeg det smeller mot Kvik Halden før det igjen smeller hjemme på Moan mot Stjørdals-Blink helgen etter.

Dere skaper historie. Skap en historie for historiebøkene!

En by ett lag, Ett Levanger!DSC_9485