Jeg håper å gjøre det så godt som mulig på trening og på andrelaget (4. divisjon)

sa 18 åringen Horenus Taddese til Trønder Avisa etter overgangen fra Verdal IL til Levanger Fotballklubb i mars 2017. Det uttalte målet til Horenus den gang var å få prøve seg i OBOS ligaen.17E8EF95-6F37-49B1-AFBA-0CC90A99AEA4

I nabo- klubben Verdal Idrettslag hadde Horenus fått en rekke med kamper i datidens 3 divisjon i 2015 og 2016. 46 kamper fikk han for de blå-hvite i nabokommunen.

Horenus Taddese har ikke sett seg tilbake siden. En ellevill debutsesong (2017) i OBOS ligaen og i Cupmatchen mot Rosenborg hvor han i den kampen herjet med med hele stjernegalleriet til RBK. Fikk senere samme høst trene med Rosenborg BK. Horenus er en ettertraktet mann hos det øverste sjiktet av toppklubber i Norge den dag i dag. Han har lenge vært linket til Kristiansund BK og var nær en overgang dit før overgangsvinduet stengte tidligere i høst.

LFK’s bevegelige og lynhurtige midtbanespiller har i løpet av 2019- sesongen funnet tilbake til 2017 formen. Et toppnivå hvor han på sitt aller beste har internasjonal klasse!

I morgendagens kamp mot Kvik Halden kan Horenus Taddese få sin 80 kamp i LFK- trøya. Han beveger seg dermed inn i det som kan kalles «tungvektsklassen» hva gjelder antall kamper for Levanger Fotballklubb. I umiddelbar nærhet på «adelskalenderen» har en annen Verdaling, Geir Håvard Hjelde 83 kamper for LFK ,  Levangerguttene- Martin Moksnes 83, Tormod Bjerkeseth 85 og Brønnøyværingen Bjørn Arve Lund 81 kamper for Levanger Fotballklubb. Tønsberg-gutten Benjamin Stokke har 90 kamper for LFK. Innen sesongslutt kan tornadoen fra Verdal ha passert de fleste nevnt ovenfor i antall kamper.

Såfremt Horenus Taddese blir solgt av klubben før eller i løpet av neste sesong, skal vi ikke se bort fra at Horenus er en av spillerne som kan være med å spille LFK opp til OBOS-ligaen igjen i 2020, om spillerstall og det sportslige apparatet i det store og hele bildet forblir i Levanger Fotballklubb også i neste år.Horenus Taddese Levanger Fotballklubb LFK Steinkjer NM 2019

Vi går uansett inn i noen meget spennende uker og sesongavslutning.

I morgen møter Levanger Fotballklubb opprykksjagende Kvik Halden.

Det er lov å håpe på en reprise av Egersunds- kampen!

En by ett lag, Ett Levanger