Ingen «hjelp» å få mot Ranheim «dopede» Stjørdals-Blink

Levanger Fotballklubb – Sjørdals-Blink: 1-3

Det var duket for en festaften på Tobb Arena Levanger og Moan lørdag ettermiddag. Nesten 1200 tilskuere hadde funnet veien til den flotte stadion ved Eidsbotns bredder.

Det var «lokaloppgjør» mellom Levanger FK og sammarbeidsklubben Blink/Ranheim

Det røde laget fra Ranheim med spillere som Sondre Sørløkk, Mats Lillebo, Jacob Tromsdal, Robert Williams, og «Vebjørn Vinje» fosset ut fra startblokkene. RIL spillerne Sivert Solli og Fredrik Vinje og andre nyankomne RIL-spillere i 2019 var hensatt til benken fra start.

Et ungt LFK- lag med tidligere sterke prestasjoner mot Kvik Halden og Egersund, virket lammslått det første kvarteret og første omgang som helhet.  Det ble fort 1-0 (av Ranheims Lillebo) og 2-0 Blinks egen Sander Kartum. Det var et LFK- lag på etterskudd og som slet voldsomt med presisjon hva gjelder eget spill.

Viktor Bergh Levanger FK LFK Postnordligaen 2019
LFK’s venstreback Viktor Bergh og hans lagkamerater slet voldsomt de første 20 av kampen mot Eliteseriespillerne til Ranheim- og Blink. Han og resten av laget reiste seg på overbevisende vis. I en kamp de i store perioder styrte ble de fradømt mål og straffer ved kritiske og viktige perioder i kampen. Elendige dommere tok igjen luften uten av de tapre LFK- guttene som hadde fortjent mye mere i lørdagens oppgjør hjemme mot de «blå» fra Stjørdal.

Men det unge og meget lovende Levanger- laget er kjent som et lag som ikke gir seg uten kamp.

Mål og dommeravgjørelser styrer dog kamper.Sander Munkeby Sundnes og Sander Kartum Levanger FK og Stjørdals.Blink.jpg

LFK fikk ikke straffe på en soleklar hands på en stillingen 0-2.

Badr Rahhaoui utnyttet en kjempebrøler av tidligere Ranheim- spiller Vegard Fiske. 1-2 minutter før pause.

I 2 omgang var det et helt annet LFK lag som entret banen. Vi luktet en ny «Arendal-kamp» på Moan. Levanger kjørte til tider over rekruttlaget til Ranheim. De burde og kunne ha utlignet til 2-2.

Men, mot spillets gang på en kontring klarte Ranheims Sondre Sørløkk å dundre inn 1-3 fra 20-25 meter.

Lufta burde normalt ha gått ut av våre LFK’s helter. Men nei! De gir seg aldri! LFK fortsatte å kjøre over de rød-blå sør-trønderne. Etter strålende spill, satte unggutten Sander Munkeby Sundnes inn det som for alle på stadion virket å være 2-3 målet. Håpet levde….i 30 sekund…, før dommer og linjemann i samråd med Blink keeperen annulerte målet.

Vi ble fratatt et soleklart mål uten noen grunn som helst. Et mareritt for spillere og tilskuere. En velsignelse for Blink/RIL spillerne som virkelig begynte å gå opp i liminga.

Robert Williams burde vel kanskje ha fått et rødt kort etter å ha hengt på Andreas Hegdahl Gundersen som et seil over en distanse på 10-20 meter…..,med fri vei mot mål.

Da gikk lufta ut av både publikum og spillere i rødt og hvitt. Frustrasjonen rådet, som så mange ganger tidligere på hjemmebane. Vi får dommeravgjørelser imot oss i kamp etter kamp. Kvik Halden hjemme og borte, Fredrikstad, Moss, Byåsen osv osv. Elendigheten fra dommerstanden vil ingen ende ta på Moan.

Nå er det bare å se fremover til de 3 siste kampene.

Vi skal vinne de 3 siste og SLÅ brutalt tilbake i 2020!

Vi har all grunn til å være stolt av våre egne.

Per Verner Rønning Levanger Fotballklubb.jpg
Andreas Hegdahl Gundersen imponerte stort som innbytter mot Blink. Rev og slet i stykker et vaklende Blink forsvar. Ble brukt som «travhest med sulky» av Ranheims nysignering Robert Williams i godt og vel 20 meter med fri vei med ball mot Blinks mål. Williams slapp unna med gult…

Hva sammarbeidsklubbene Ranheim og Stjørdals-Blink og virvaret av spillere i de klubbene seg immellom og hva de vil gjøre som sammarbeidsklubber i 2020 skal bli morsomt for oss på Innherred å følge med på, om begge lag havner i OBOS-ligaen neste år.

I går var det et «Ranheim-lag» som muligens er bedre enn orginalen som møter Sarpsborg 08 til dyst i Eliteserien i kveld, som stod på motsatt banehalvdel på Moan.

Lykke til videre Stjørdals-Blink. Neste år kan dere gi «SugarDaddy’en» på andre siden av Hell-og Stavsjø tunnelen trøbbel i OBOS, eller kanskje Blink «bøtta» er tømt for Ranheim- spillere. Hvor trafikken i disse «tunnellene» går i desember vites pr i dag ikke……

Ingen bitterhet. Kun forskrekkelse.

Det er liv laga på Levanger!

En by ett lag, Ett Levanger!