Mesterverket Levanger FK

Sesongen 2019 nærmer seg slutten. Det er tid for tanker og refleksjon.

Det har vært et vanvittig siste år. Det vi sitter igjen med i dag, knappe 2 uker før sesongslutt er intet mindre enn en mesterverk hva gjelder spillerstallen til Levanger Fotballklubb. Vi har fått oss et lag og spillere vi har blitt glade i. Hvem så for seg hvor vi skulle stå i dag mtp situasjonen til klubben i januar?

Vi har fått en fotballskatt på Tobb Arena Levanger og Moan. En dyrebar og verneverdig sådan.C887BB04-9C3D-47B0-9F42-849886F3C1F9

I desember 2018 når Magnus Powell ankom klubben fikk han «tildelt» et blankt lerret, noen pensler og bittelitt maling. Lite fikk han til rådighet av hva en kunstner må ha. Men, han improviserte og skapte noe på meget kort tid gjennom hardt og målrettet arbeid. Et arbeid som i dag har resultert i noe som han helt sikkert vil se tilbake på som noe av det beste og vakreste han noen gang har formet og dannet på en fotballbane.

Det som har stått i utstillingsvinduet på Levanger og Tobb Arena Levanger i løpet av 2019 er intet mindre enn ren og skjær kunst. Et maleri som ikke består av vannmaling og svake farger som renner av lerretet og som gir et svakt og uklart visuelt bilde. Vi har fått et krystallklart bilde, et maleri som bergtar de som beskuer det.

Det finnes ikke spor av unøyaktigheter fra kunstnerens påføring av maling og farger fra pensellen på lerretet. Hver farge og hvert strøk har blitt påført med omtanke og stødig hånd. Ingen hår fra penselen er å finne i selve bildet. Det er så vakkert. Det er så varmt!

Det er et perfekt bilde i en klassisk ramme!037A4A40-62E3-41E5-909B-07F8ACE7DACF

Vi har fått et menneskeskapt fenomen som har blitt laget for å dekorere, gi oss opplevelser, lage fortellinger og skape følelser. Da har satt spor i oss og det gjør inntrykk.

Vi har kun fått en smakebit av hva denne spillergruppen har skapt på kort sikt og hva den og de kan skape sammen på lang sikt. Det de har gjort sammen på den korte stunden på og utenfor banen er rett og slett bemerkelses- og beundringsverdig.

Det som har skjedd siden den mørke vinteren og den vanskelige våren er intet mindre enn en mesterstykke av et «kunstverk».

For den kunstinteresserte står Leonardo Da Vinci’s «Mona Lisa» og Edvard Munch’s «Skrik» høyt. For den som følger fotball og PostNord- ligaen er Levanger Fotballklubb mesterverket.16843FCE-E5BC-4C24-B54A-C179E4A486A6

Unge, lovende og sultne spillere har kommet til klubben gjennom hele året. Spillere som har grepet mulighetene sine og andre som helt sikkert vil gripe sine muligheter når de får det.

En ting er sikkert. Ingen har ledd av Levanger Fotball siden Juni 2019. Vi ble pisset på og gjort til skamme lokalt og nasjonalt i 2018 og tidlig 2019. Bildet av Levanger FK var bekmørkt og tildels ødelagt. Rammen var knekt og flisete.

Siden i sommer har pilen igjen pekt oppover for Levanger Fotballklubb, slik vi alltid har kjent klubben vår siden oppstart i 1997. Vi stort sett alltid beveget oss fremover og oppover, uansett år og tilstand.

Magnus Powell kan umulig dra fra denne klubben og spillergruppen med lett hjerte. Det må gjøre forferdelig vondt. Han har sammen med Per Verner Rønning igjen skapt et fotballmonster på Levanger og Innherred. Et mesterverk. Et lag som bare vil se fremover og oppover.5479BF20-0386-4128-A437-A3A2A7D44B8B

 

Den eller de som får overta vår nåværende spillergruppe og lag, kommer nesten til et dekket bord. Noen små justeringer i forhold til plassering av bestikk og bordpynt må til. En total omorganisering unngår vi. Hvem ønsker å forlate dette mesterverket?

Levanger Fotballklubb er klar for å slå tilbake!

Sesongen 2020 kommer til å bli et meget interessant år for oss med hjerte i Levanger Fotballklubb. Unggutta våre er allerede et fryktet lag i PostNord- ligaen.

Vi har fått et mesterverk på Levanger.

Vi har fått spillere og en spillergruppe som vi har blitt så glade i. Med kjærlighet skapes mye godt. I form av opplevelser og samhold sammen. Sommeren og høsten 2019 har vist at LFK er et «winning» team!E60F3653-8371-4D45-B3BE-F9E5F65879E3

Dette må dyrkes fremover.

Nå skal de få skinne og inspirere alle og enhver i tiden og årene fremover. Unge som gamle.

På lørdag kl. 13 spiller Levanger Fotballklubb sin siste hjemmekamp for året når den gamle storheten Bryne gjester Tobb Arena Levanger.

Kom å støtt guttene i kampen om 3 nye poeng og en fantastisk avslutning på et mesterverk av en sesong.

En by ett lag, Ett Levanger

Opp med Levanger!