Til informasjon vedr. sak i Innherred 07.11.2019

Jeg pratet med Innherred den 30.10.2019 om det jeg oppfattet skulle omhandle «veien videre»

Jeg fikk ikke tilsendt siste «utkast» av hele saken før publisering. Ei heller overskrift.

Jeg er i all hovedsak fullstendig uenig i valg av overskrift i «saken», noe som for meg var ukjent før publisering.

Noe av det siste jeg skrev ved gjennomgang av deler av «artikkelen» på mandag morgen var;

«Jeg tror ikke jeg ønsker fokus på det som har vært. Det har jeg kritisert i mente gjennom hele 2018. Det passer dårlig med gjentakende kritikk /oppgulp på dette området i denne stund. I år har jeg fokusert på det positive, på tross av hva jeg mener om de som har og har hatt lederverv i klubben frem til nå.»

Jeg har på ingen måte hatt fokus i intervju på Levanger FK som en «lukket» klubb jf. overskrift i Innherred. Det eneste jeg har stilt spørsmål ved er prosessen og diskusjonen rundt valg av ny hovedtrener i LFK gjennom eget blogginnlegg «Jakten på den neste sjef» som ble publisert den 20 oktober 2019, i lys av Magnus Powell’s lenge og kjente avgang som hovedtrener. I den forbindelse stilte jeg noen spørsmål og hva en har av personlige tanker om veien videre. Jeg mener en diskusjon på dette området er helt greit.

Mye har blitt veldig mye bedre i 2019 i Levanger Fotballklubb er min personlige mening. Det er min oppfatning og opplevelse av klubben. Det eneste jeg har vært undrende til er medlemsmøter og informasjonsflyt ang. veivalg og hvem som er aktuelle som hovedtrener i LFK, da jeg som privatperson synes det har vært lite info omkring dette området, hele den tid det har vært kjent av Magnus Powell takker av.

Dette betyr IKKE at jeg ser på Levanger Fotballklubb som en «lukket» klubb. Den har i stor grad «åpnet» seg på de fleste områder i 2019 slik jeg ser det.

Vinkling i denne saken jf overskrift er jeg totalt uenig i. Den oppfattes av meg som en «dolk fra 2018 med påskrift fra den gjeldende tid»

Til informasjon

En by ett lag, Ett Levanger

Mvh

Øystein Kristoffersen

Tagged with: