Football’s Coming Home

Det er en stor dag for alle med hjerte i Levanger og Levanger Fotballklubb.

Per Verner Rønning er NY hovedtrener i Levanger Fotballklubb.

dsc_7776
Per Verner Rønning som assistentrener for Levanger i 2019

Gutten som gikk gradene i lokale klubber som Skogn, Sverre og Levanger Fotballklubb. Stortalentet og unggutten jeg husker spilte guttelandskamp for Norge mot Sveits på midten av 1990-tallet, på Elberg!

Mannen fra Levanger. Gutten som har bodd Levangsbøgda.

Tenåringen som spilte spiss for LFK i 1999 og 3 divisjon, som var en del av det fantastiske laget som sendte Levanger opp til datidens 2 divisjon. Det var midstopper han skulle gjøre karriere av. Senere i Kongsvinger, AIK Stockholm, Bodø/Glimt og Rosenborg. Legenden som fant veien hjem til Levanger og sitt kjære LFK. Som spiller i 2015, 16 og 17, deretter som assistent- trener for LFK inneværende sesong. Er det nå duket for en like fantastisk trenerkarriere.

Med Per Verner i klubben, har pilen i all hovedsak pekt oppover.

Vår hovedtrener har vært med inneværende sesong å bygge et nytt lag ut av asken etter «storbrannen» i 2018. Ut fra røyken og asken har kanskje tidenes mest talentfulle LFK lag stått opp og vist seg frem i 2019. Et lag som samlet innehar et voldsomt potensial. Et lag som kan ta oss opp i divisjonene. Vårt lag. Et lag med en gjennomsnittsalder på knappe 20 år. Et lag som var helt der oppe i toppen ved slutten av årets sesong.

Ikke siden Per Verner Rønning, Stig Gøran Brenne, Morten Ravlo, Vegard Voll m.f av datidens gyldne generasjon herjet på Moan som unggutter 1999, har vi noen gang sett et tilvarende ungt og lovende lag her på Levanger. Dette inntil i år. 2019!

dsc_8874
Per Verner Rønning har en imponerende CV som spiller fra toppfotballen, noe mange av dagens unge og meget lovende talenter kan dra stor nytte av. Her sammen med Sindre Sakshaug, Andreas Hegdahl Gundersen og Adrian Olsen Teigen.

Det er kanskje dette som har trigget Per Verner og fremtiden. Fotballfremtiden! Kjenner han på entusiasmen, samholdet og de sportslige fremskrittene og opplevelsene han selv og laget kjente på for 20 år siden her på Levanger?

Det er en stor dag iallefall for meg. Helt sikkert for deg, kompisen, din famile, dine naboer. Det sitter sikkert glade ledere i lokale klubber som Nessegutten, Sverre, Skogn, Aasgutten, Ytterøya, Markabygda og Ekne.

Det er en STOR dag for Levanger og Levanger Forballklubb. En stor dag for hele Innherred!

La oss håpe alle og enhver bidrar til å støtte laget, trener og klubb på veien videre. Vi skal fortsette der vi slapp i 2019.dsc_8871.jpg

Vi skal OPP OG videre FREMOVER!

Det er en gledens dag!

Han er vår mann! Han er riktig mann!

Gratulerer Levanger, Levanger FK og Per Verner Rønning!

Velkommen 2020!

It’s Coming Home, It’s Coming Home,

It’s Coming,

FOOTBALL’S COMING HOME!

En by ett lag, Ett Levanger