Det første lys er tent! Det er Advent!

Adventstiden er her. Advent betyr ankomst.

dsc_9804
Nummer 1

Julepynt, adventsstaker, julestjerner og julekalendre settes på plass og henges opp. Det skal vaskes, pyntes, bakes og handles gaver.

Vi er inne i en tid hvor barna teller dager til Jul og hvor vi fotball-idioter følger spent med dag for dag hva gjelder forberedelsene til sesongen 2020. IKKE hva som gjemmer seg bak Julekalenderlukene til ungene, men hva som kommer inn- og ut dørene på Moan.

Adventslys skal tennes.

Skikken med å tenne et lys for hver søndag i Advent kommer mest sannsynlig fra en preken av…..Ja…Du kan gjette….En svenske.

Den svenske Erkebispen Nathan Søderblom startet med dette ved en preken han holdt i Paris i 1886.

På Levanger og i klubblokalene på Moan tennes det for tiden lys.

Det er Adventstid! I går ble det første lys i adventsstaken på Moan tent, og selvfølgelig ble det tent i form av en av våre egne svensker. Keeperkjempen og stortalentet Elias Hadaya fortsetter i Levanger Fotballklubb.dsc_9909

Et lys er tent!

I likhet med sin landsmann og Erkebispen Søderblom, har Elias Hadaya tent et lys for håp og glede!

Stortalentet som voktet LFK- buret i 2019 gir med sin signatur skrevet i blekk et klart signal på hvor hjertet og ambisjonene er.

Han var en av de siste som sluttet seg til LFK inneværende år. En av de siste brikkene i 2019- puslespillet.Elias Hadaya LFK Blink

Nå er han en av de aller første brikkene som legges på plass i et puslespill for 2020. En meget viktig brikke er på plass for Per Verner Rønning og Levanger Fotballklubb.

Flere lys skal tennes og luker åpnes.

Advent er en gammel kristen høytid som markerer forberedelsene til Julehøytiden.

Advent for oss som følger LFK markerer forberedelsene til fotballsesongen 2020.

En by ett lag, Ett Levanger!