Dette venter LFK i 2020

En fantastisk sesong for Levanger Fotballklubb’s del er avsluttet. Vi går nå inn mot en ny sesong. Nye muligheter.

På tross av en avdeling bestående av storheter og hardtsatsende klubber med dype lommebøker, klarte LFK på imponerende vis å kapre en solid 5 plass inneværende år. En bragd vil nok de aller fleste si med tanke på totalhavariet i 2018 og totalsituasjonen frem til mars inneværende år.

Vi klarte det. Levanger Fotballklubb reiste seg!

I dag ble det klart hvilken avdeling og hvilke lag som venter Levanger Fotballklubb.

per verner rønning og sander munkeby sundnes levanger fk
Per Verner Rønning og Sander Munkeby Sundnes får god motsand i neste års PostNord- liga. Nå får de og resten av gutta og teamet en lang og god vinter på å forberede seg til en ny og viktig sesong i rødt og hvitt.

Vi fikk i dag presentert menyen for 2020.

I 2020 skal vi spille i PostNord ligaen avd 2.

Her får vi en hel del nye bekjentskaper og gamle kjente.

Nardo FK:

Vi skal igjen møte laget som holder til ved Nissekollen i Trondheim. Et lag vi historisk har hatt et godt tak på. Møtte Nardo 2 ganger i fjorårets PostNord- liga. 1-1 borte og 2-1 hjemme.

dsc_7329
Levanger Fotballklubb skal igjen møte nærmeste nabo Nardo i 2020. Denne gang uten Tormod Bjerkeset på motsatt trenerbenk. Her fra 1-1 kampen på Nissekollen i 2019.

I 2020 har Tormod Bjerkeset og Morten Ravlo takket av som trenere i klubben. Bjerkeset har holdt liv i Nardo- gutta og klubben i år etter år. 2020 vil som alle andre år bli en kamp for å overleve i divisjonen. Ny trener kommer inn. Vi får se hva som skjer på Nissekollen i løpet av en lang vinter. Skal Nardo igjen overraske og gjøre evnt. tabelltips til skamme?

Rosenborg2:

Nyopprykket

dsc_9086
Rosenborg 2 og RBK- juniorene blir å finne på Tobb Arena Levanger. Avbildet er det William Galaaen Waade og Andreas Hegdahl Gundersen i en NM kamp mot Norgesmesterne (2019) for Junior tidligere i høst.

Gert Heerkes ungutter har gjennom 2019 vært et hakk hvassere enn alle andre lag i sin avdeling. Opprykket var mer eller mindre sikret tidlig i høst. Et lag bestående i all hovedsak av juniorer, et juniorlag som vant Junior NM nylig. Mange spennende unggutter som forventes å få mere spilletid på 1 laget til RBK i 2020 eller bli utlånt til OBOS eller andre Eliteserie-klubber (Ceide, Tagseth, Botheim, Tørset Johnsen m.f)

PostNord skal bli en meget tøff utfordring for Rosenborg 2. Våren 2020 vil vise hvilket mannskap RBK2 vil ha som sin kjerne i kommende sesong.

Egersund IK:

EIK skal skrelle av 1 million fra årets budsjett inn mot 2020. Det har gjort sitt til at 11 spillere allerede har forlatt klubben og 10 nye har ankommet. EIK er nesten i mål hva gjelder spillerstall for 2020.

Vi skal igjen møte EIK til nye intense oppgjør. Det hardtsatsende laget fra Rogaland skal igjen måle krefter mot våre helter. I fjor tok vi 6 av 6 mulige poeng mot Egersund. 2-0 hjemme og 3-1 borte!

Dette betyr at Ermal Hajdari igjen blir å se på Tobb Arena Levanger. Denne gang i Tiger-drakt. Ex- LFK’eren valgte å signere for Egersund dagen etter sesongslutt 2019.

dsc_7210
Ermal Hajdari jubler hjemme på Tobb Arena Levanger i 2019 etter 2-0 seieren over Egersund. I 2020 står han sammen med Egersund- spillerne på motstatt banehalvdel.

Egersund havnet på 4 plass, plassen forran LFK i årets sesong.

Arendal:

Vi møtte Arendalittene i OBOS 2017 og i årets PostNord. Vi har kun tapt en gang mot Arendal. Dette i årets bortekamp hvor vi ble fullstendig avkledd. Hjemmekampen mot Arendal i år (4-3) er kanskje tidenes kamp på Tobb Arena Levanger gjennom tidende.

Vi får nå trolig et gjennsyn med tidligere LFK målvakt Jonatan Byttingsvik.

dsc_7642
Ex- LFK’er Jonatan Byttingsvik blir å finne på motsatt banehalvdel når LFK møter Arendal i 2020

Arendal var nok det laget som skuffet mest av alle i fjorårets sesong med tanke på budsjett og spillerstall. Havnet på 6 plass, plassen bak LFK.

Bryne:

Gjærbuene skuffet igjen i 2019. Havnet i nedrykkskampen mot slutten av sesongen. Et lag vi kjenner godt gjennom spill i OBOS og i årets PostNord liga. Et lag vi ikke maktet å vinne mot. Tap borte og uavgjort hjemme. Klarer Bryne å reise seg og vise en bedre utgave av seg selv etter flere skuffende sesonger? Det skal legges om til kunsgress på Bryne Stadion.

Bærum:

LFK spilte med Bærum i OBOS-ligaen i 2015 (3-2 tap borte og 4-1 seier hjemme).

Sandvika’s stolthet slet gjennom hele 2019 sesongen. Var nære et nedrykk inneværende år. Fikk aldri noen flyt i 2019. Et lag som ikke for mange år spilte kvalik til Eliteserien i 2014, har slitt siden den gang. Nedrykk fra OBOS i 2015.

Asker:

Det startet trått for Asker i likhet med Levanger FK i årets PostNord. Asker må vel sies å være det største formlaget høsten 2019. Endte på en finfin 4 plass i avd 2. Ny trener har ankommet Asker i form av Vegard Skogheim. En mann vi på Levanger kjenner godt fra da han var trener i Ull/Kisa og OBOS-ligaen.

Fram Larvik:

Et nytt bekjentskap for LFK!

Sensasjonslaget som var med i toppen i sin avdeling i 2019, nesten hele veien. Fikk en tyngre og variabel høst. Endte til slutt på en 5 plass. Spilte seg hele veien til en kvartfinale i NM.

Makter laget fra Larvik en tilsvarende sesong i 2020?

Notodden:

Telemarkslaget rykket direkte ned fra årets OBOS- liga. Vi møtte Notodden 2 ganger i katastrofesesongen 2018. 1-1 borte og 0-3 hjemme. Siden sesongslutt har mangeårige NIL trener Kennet Dokken har takket for seg og assistent Magnus Erga har tatt over som hovedtrener. Hva og hvor mye som skjer på spillerfronten i Notodden vil vinteren vise.

Fløy:

Nyopprykket!

Flekkerøy-laget rykket ned fra PostNord- ligaen i 2018. Havnet på lik poengsum som Stjørdals-Blink det året. Fløy rykket ned. Blink fikk et nytt år i divisjonen og rykket opp til OBOS-ligaen. Fløy rykket opp fra 3 div. i år med imponerende 23 seire og 3 uavgjort og 0 tap! Et helt nytt bekjenskap for oss i LFK. Hva kan dette laget fra Flekkerøya utenfor Kristiansand finne på i årets PostNord? Kan de ta en Kvik Halden og Kenta Finta kommende sesong?

Vard Haugesund:

Nyopprykket!

Rykket ned fra PostNord- ligaen sammen med Flekkerøy i 2018. Var soleklart sist i sin avdeling i 2018. Kun 14 poeng. Rykket opp på imponerende vis i likhet med Fløy i 2019. Laget fra Haugesund blir et helt nytt bekjentskap for oss på Levanger og Innherred.

Sotra SK:

Enda et nytt bekjentskap for LFK.

Fikk en blytung sesongavslutning i årets PostNord avd. 2. Unngikk nedrykksstrid uten den helt store margin (30 poeng).

Odd 2:

Odd rekruttene varierte noe voldsomt fra kamp til kamp i årets PostNord. Vet aldri hva rekruttene til Odd presterer, spesielt på bortebane. Velkommen til Tobb Arena Levanger i 2020!

Vi får en meget spennende PostNord avdeling kommende sesong. En avdeling som på papiret ser noe enklere ut for oss på Levanger. En jevnt avdeling. Vi unngikk storkanonen Fredrikstad. Vi slipper også å reise til Alta, Tromsdalen, Senja og Fløya.

LFK- Support Avd- Sør kan også se frem til kamper på Østlandet i Skien, Larvik, Notodden, Asker og Bærum. Kanskje klarer de å ta turen til Arendal.sander sanvik og per verner rønning levanger fk2

Levanger Fotballklubb har ALLE muligheter kommende sesong. Levanger FK kan hevde seg helt i toppen! Måtte vinteren vise at Per Verner og hans gutter er klare for kamp og nye steg!

Et spennende oppsett med STORE muligheter!

En by ett lag, Ett Levanger