Månelanding: Jo Sondre Aas vender hjem

Dette er en «månelanding» for oss med hjerte i Levanger Fotballklubb. Et stort steg opp og frem! Ingen har satt sine ben på Månen i dag. Jo Sondre har returnert hjem fra sin «reise»

I dag kan vi skrive om de berømte ordene fra Neil Armstrong til noe som passer oss i en litt annen kontekst.

«Dette er et lite skritt for en mann, men et kjempesprang for Levanger Fotballklubb og fotballen på Innherred»

Levanger Fotballklubb mener alvor når de i dag har skaffet seg signaturen til Jo Sondre Aas. Han returner til Levanger etter en sesong i Nest Sotra og OBOS ligaen.

Rennbyggen er et kjent og kjært ansikt for oss på Levanger etter sine 3 sesonger i LFK (2016-2018). Han fikk i sin første periode 93 kamper og 24 mål (OBOS- liga og NM) over 3 år i LFK. I 2019 i Nest Sotra under Steffen Landro’s vinger fikk Jo Sondre 25 kamper, hvor han noterte seg for 5 mål og 5 assist.

Totalt har Aas over 323 kamper og 124 mål på CV’n i OBOS-ligaen (Sandefjord, Moss, Ranheim, Levanger FK og Nest Sotra) + 14 kamper i Eliteserien (for Rosenborg).

Når han igjen ikler seg den rød-hvite LFK- drakten på Tobb Arena Levanger i 2020 sesongen, er vi vell vitende om hva vi får av kvaliteter. En knallhard, meget fotballklok arbeidshest og dirigent!

Jo Sondre Aas blir spillende assistentrener og vil gi et ungt LFK en voldsom tilvekst av rutine og trygghet med sin fotballkunnskap og tilstedeværelse, på og utenfor banen.

Med dagens signering gir LFK et klart signal om at klubben ser mot toppen av PostNord- ligaen avd 2 i 2020. Vi skal videre opp og frem!

Per Verner Rønning og LFK har igjen fått på plass en meget viktig og solid bidragsyter i 2020 sesongen.

Rutinen, gløden, klokskapen og arbeidsviljen til Herr Aas vil utvilsomt være til stor hjelp for vårt pr i dag unge og meget lovende mannskap.img_3833

Optimismen øker og øker for hver dag som går!

Hvem er den neste som kommer inn dørene på Moan?

Vi går en umåtelig spennende vinter og vår i møte

Velkommen «hjem» Jo Sondre

En by ett lag, Ett Levanger

Opp med Levanger!