Det lakker mot vår

Det har vært en elendig vinter så langt for den som liker snø og «blå» temperaturer. Det er nesten slik at måsene langs Eidsbotn har begynt å bygge reir for sesongen. Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas har iallefall kommet et godt stykke med sitt «rede» for Fotballsesongen 2020. Trenerteam og spillertropp har tydeligvis brukt mørketiden godt!

Det stråler over Moan denne vinterdagen

Kontrastene er store på og utenfor banen sammenlignet med samme tid i fjor hva gjelder vær og mannskap. Man skulle nesten tro man var i midten av mars, sett i lys av fjoråret.

På dagens trening var det vår i lufta. Det var »friske» treningstunge ben som forflyttet seg hurtig på det grønne Moan- gress. Man så sultne fotballspillere som helt sikkert har begynt å kjenne lukta av og iveren etter fotballkamper (treningskamper). Kjente ansikter og nye fjes. Noen har tatt store steg siden i fjor høst, hvor andre er like trygge og gode som de alltid har vært.

«Gårsdagens og morgendagens» helter!

Man hadde høye skuldre vinteren 2018…en var bekymret på samme tid i 2019.

I dag fikk man kjent på 2020 følelsen. Den var rolig og betryggende. Det var en følelse av vår der en satt på tribunen denne ettermiddagen. Per Verner og laget jobbet knallhardt i 90 minutter. På kontoret satt Egil Larsen. På sidelinjen stod Erling Eriksen m.f, som de nesten alltid gjør.

Det jobbes godt her og der.

Levanger Fotballklubb skal opp og frem.

På lørdag spiller LFK sin første treningskamp for året borte mot Allsvenskan- laget Østersunds FK.

Det er 63 dager igjen til seriestart!

En by ett lag, Ett Levanger