En hard treningsuke avsluttes med kamp mot Tiller IL

Levanger Fotballklubb er omsider igang med sine treningskamper denne vinteren. LFK innledet mørketidens kamper med å slå Østersunds FK 2-1 på Jamtkraft Arena forrige lørdag.

Inneværende uke har LFK trent intensivt med morgen og ettermiddagsøkter. Her fra dagens e.m trening på Tobb Arena Levanger

På lørdag er det klart for treningskamp nummer 2. Dette vil være den første kampen på Tobb Arena Levanger for året. Motstander er Tiller. Vi er godt kjent med laget fra sørsiden av Trondheim, men å holde tritt med de stadige navneendringene på klubben er heller vanskeligere. I løpet av får år (siden 2013) har seniorlaget til Tiller hatt navn som Rødde FK, Tiller/Melhus og Tillerbyen før man igjen gikk tilbake til Tiller i sesongen 2019.

I dag spiller Tiller IL i 3 divisjon (Norsk Tipping Ligaen). LFK2 spilte mot Tillerbyen i 3 div i 2018.

Tiller IL endte i fjor på en 8 plass i sin 3 div. avd, hvor lag som Steinkjer og Verdal rykket ned.

Levanger Fotballklubb har spilt flere offisielle kamper mot det som nå er Tiller (Tidligere Rødde FK). Siste kamp var en 2 runde kamp i NM hvor LFK vant 4-1 på bortebane i 2015. Dagens LFK trener Per Verner Rønning satte inn Rødde’s mål den gang (selvmål).

LFK går fra Allsvensk motstand forrige helg til 3 divisjons- motstand nå på lørdag. Har Per Verner og LFK- gutta fått omstilt seg i løpet av en god treningsuke.
Vegard Voll med mål mot Tiller i 2012.

Før den tid har Levanger FK og Tiller IL møttes flere ganger, som i vinterserien i 2012. Vegard Voll satte den gang inn 3-1 målet på Moan i snøværet.

Om det vil snø på Tobb Arena på lørdag er usikkert. Det som er sikkert er at den som møter opp får se et meget spennende LFK- lag anno 2020.

En by ett lag, Ett Levanger