Klikk – klakk og pang!

Levanger FK – Tiller: 7-0 (2-0).

Det var til tider tiki-taka fotball LFK serverte et overraskende stort antall publikummere på Tobb Arena Levanger i ettermiddagens treningskamp. Etterhvert som kampuret gikk ble ullgenser og polvotter oppskrytt da LFK- spillet varmet mer og mer.

Rett etter at Marte Olsbu Røiseland plaffet ned sine 5 blinker på sin siste skyting i damenes skiskytterstafett, skulle det vise seg at LFK- gutta også traff sine «skiver» på Tobb Arena Levanger denne ettermiddagen.

Adrian Teigen Olsen og Madhu var umulige å få has på i dagens treningskamp. Begge fikk en omgang hver mot Tiller IL. Foto: Øystein Kristoffersen

LFK var det klart førende laget fra start til slutt i dagens oppgjør mot 3 div. laget Tiller. Et Tiller- lag som slo opprykkslaget i 3 div, Rosenborg2 i begge sine seriekamper i 2019. Hjemmelaget hadde mye ball, men slet noe med presisjonen og bevegelser de første 30. Etter en slow start tok det fullstendig av på Moan. Det var knapt registrert et skudd på mål før Adrian Teigen Olsen bestemte seg for å gjøre noe med den statistikken. Han vendte av et par blåkledde og curlet inn 1-0 fra ca 20 meter og forbi en sjanseløs Tiller- keeper. Etter det var det takk og farvel. Få minutter senere ble Sindre Sakshaug frispilt inn i Tiller- boksen og la inn fra dødlinja hvor Andreas Hegdahl Gundersen prikket inn 2-0, som også ble pauseresultatet.

Tiller- spillerne fikk et brutalt møte med Levanger FK og Tobb Arena Levanger. 2-0 til pause ble til 7-0 etter 90 minutter.

Per Verner Rønning byttet 9 av 11 mann i pausen. Kun Håvard Lorentsen og Jonathan Lein Valberg fortsatte i 2 omgang.

Etter pause var det fullstendig LFK- dominans. Bevegelsene og pasningene satt i alle spillets faser. Tiller fikk knapt låne ball. Fra det 60 minutt ble det fullstendig «ketchup» på Tobb Arena. Det var lekent, det var morro og friskt. Total dominans av et hjemmelag som har vært inne i en hektisk og tung treningsperiode. 2-0 ble fort til 3,4,5,6 og 7 – 0 etter mål av Sander Saugestad, Jo Sondre Aas (x2), Joakim Stormo Halsen og Emanuel Vladic.

I dagens oppgjør fikk nok Per Verner Rønning flere svar. Tatt i betraktning dagens motstander og forrige helgs motstander kan trenerteam og klubb utvilsomt være trygg på at en beveger seg i riktig retning.

Det var til tider et gnistrende offensivt spill som vi var vitne til i dag. LFK er et lag som kan true enhver motstander med et bredt og variert register.

I dag ble Tiller revet i fillebiter av sultne og lekne LFK- spillere.

Neste helg står OBOS- ligalaget Stjørdals- Blink på motsatt banehalvdel i Abra-hallen.

Andreas Hegdahl Gundersen og LFK gutta kjørte over Tiller i dagens treningkamp. Neste helg venter OBOS-ligalaget Stjørdals- Blink. Foto: Øystein Kristoffersen

Frem til den tid kan man anta at Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas begynner å forme en kamp 11’r i større grad.

I dag var det uansett morro!

En by ett lag, Ett Levanger