Fra Kattem til Rosenborg via Ranheim til Levanger FK

Sander Saugestad (19) er klar for Levanger Fotballklubb. Det bekrefter Per Verner Rønning ovenfor Trønder- Avisa. Den meget talentfulle midtbanespilleren kommer fra Ranheim TF. Trondheims-gutten ble tidlig ansett som et stort talent. Etter barnefotball for Kattem ble han hentet til Rosenborgs G16 lag. Der fikk han 41 kamper over 2 år for RBK, på henholdsvis G16 og G19 laget.

Sander Saugestad (midt i bildet) er klar for Levanger Fotballklubb.

Saugestad fikk 26 kamper for RIL2 i 3 divisjon i fjor. På slutten av 2019 satt han som ubenyttet reserve i 3 kamper i Eliteserien.

Sander Saugestad har under prøvespill for LFK vist seg som en svært god og kvikk ballspiller med bra bevegelighet på små og store flater. Han fikk 45 minutter mot Østersunds FK og tilsvarende i lørdagens 7-0 seier mot Tiller. I den treningskampen plasserte han på sikkert vis inn 3-0 målet til LFK.

Sander Saugestad skåret 3-0 målet for LFK i lørdagens treningskamp mot Tiller.

Saugestad følger dermed i fotsporene til Vegard Voll, Bendik Bye, Jo Sondre Aas og Robert Stene.

Velkommen til Levanger og LFK Sander!

En by ett lag, Ett Levanger!