Rutinert Verdal- stopper blir LFK spiller

Erik Olsen fra Verdal er klar for Levanger Fotballklubb. Dødballeksperten fra nabobyen har trent og prøvespilt for LFK siden desember i fjor. Gjennom en lang vinter med hard og målbevist trening har midstopperen tatt store fysiske steg og vist vilje til å ta steget inn i toppfotballen.
Erik Olsen blir å se i rødt og hvitt på Tobb Arena Levanger i 2020. Her fra treningkampen mot Østersunds FK på Jamtkraft Arena, en kamp LFK vant 2-1.
Han debuterte som 16 åring i seniorsammenheng allerede sommeren 2011 for Verdal2 mot Åfjord. I 2012 fikk Erik Olsen sin debut på A-laget til Verdal. Endte med 19 kamper i 3 divisjon for Verdal IL i debutsesongen. Siden den tid har det blitt 161 kamper og 21 mål i Verdals-trøya.
Erik Olsen skal i 2020 ikle seg samme drakt som Vegard Voll og resten av LFK- gutta. Foto: Øystein Kristoffersen
Olsen har vist seg som en solid midtstopper med overblikk, en svært god pasningsfot og har i alle år vist seg meget treffsikker på dødball.
Erik Olsen er en skarpskytter av rang. Får vi servert slike mål fremover i PostNord- ligaen og på Tobb Arena Levanger. (Video: Trønder Avisa)
Med Olsen’s signatur får Levanger Fotballklubb inn enda en lokal spiller som ønsker å satse på fotballen. 25 åringen har gjort 2 gode treningskamper de siste ukene, mot henholdvis Østersunds FK og Tiller.
Erik Olsen (nr:5) har trent med LFK siden desember. Nå skal han dra LFK- lasset sammen med spillere som Sindre Sakshaug (eks Steinkjer), Jo Sondre Aas (eks Rosenborg, Ranheim m.f), Jesper Andreassen (eks Namsos) og Joakim Stormo Halsen (eks Brønnøysund). Vega- væringen (nr 10) Lasse Hansen Lien (Bodø/Glimt) er prøvespiller og kan også vise seg å bli å se på Tobb Arena Levanger i 2020. LFK er i dag en klubb med en solid dose med Midt- Norske og Trønderske spillere. (Foto: Levanger FK)
Erik Olsen går dermed inn i en lang rekke av verdalinger som i tidligere år har meldt overgang til LFK, som Geir Håvard Hjelde, Hans Kristian Nordvoll, Kim Olsen, Trond Viggo Toresen, Jonas Svensson m.f. Horenus Taddese gikk samme vei fra Verdal til Levanger FK i 2017. I vinter ble han solgt fra LFK til Eliteserielaget Kristiansund. Får vi nå inn en ny verdalingen som kommer til å bemerke seg i LFK- trøya, og som kan ta videre steg i fotballkarrieren. De fleste verdalinger som har spilt for LFK har vist seg å ha gode gener og riktig innstilling for å nå langt i fotballen!
På Tobb Arena får vi nå inn en rutinert stopper som går mot sin beste alder i den posisjonen. Olsen har alle muligheter til å nå langt de neste 10 årene på det grønne fotballgress! Det er nå morra starter! Velkommen til Levanger og Levanger Fotballklubb, Erik Olsen! En by ett lag, Ett Levanger!