«Vi e’ her for å vinn’!»

Syng dæm på Stjørdal’n for tida.

Det kan vi alle underskrive på at Blink gjorde i fjorårets PostNord- liga.

Blink- trener Roar Vikvang meldte på Twitter for noen dager siden at «Vi kommer garantert til å tape flere kamper enn i fjor og sesongen blir helt sikkert tøff» , hvorpå han hyllet sine spillere for den innsats de legger ned i hverdagen.

Fortsetter suksessen for Roar Vikvang og Stjørdals/ Blink i 2020. Det har vært mye arbeid på Stjørdal siden opprykket til OBOS-ligaen.

Det er uansett hektiske tider for alle og enhver med et hjerte i Stjørdals/Blink etter opprykket til OBOS- ligaen. Mellom rocke-låt synging (med samme tittel som overskrift), musikkvideoinnspilling, spillerlogistikk og bygging av en splitter ny arena til 25 millioner m.m. som forberedelser til OBOS- tilværelsen, skal det spilles treningskamp mot Levanger Fotballklubb i Abrahallen på lørdag.

Det blir et gjennsyn med Stjørdals- laget for Sindre Sakshaug og LFK i lørdagens treningskamp i Abrahallen.

Det har vært en del forandringer i spillerstallen til Blink siden opprykket. 3 innleide Ranheim- spillere fra 2019- sesongen har returnet til Ranheimsfjæra. Sondre Sørløkk, Jakob Tromsdal og Sivert Solli. Robert Williams har også dratt til sammarbeidsklubben i samme divisjon på permanent basis. 4 mann i startoppstillingen i 4-1 seieren over Sola i siste seriekamp i PostNord- liagen er dermed borte.

Eks LFK’er Simen Raaen Sandmæl blir igjen å finne på motsatt banehalvdel på lørdag. Avbildet fra LFK’s 4-1 seier over Brann i 2015. Foto: Sigmund Ramfjord

Inn har Stjørdals-Blink så langt fått signaturen til Simen Raaen Sandmæl (eks Levanger FK, Ranheim og Klaksvik), Ranaværingen Joachim Olufsen (Ranheim), Lekværingen Morten Strand (Nardo), Robin Bjørnhold Jatta (Byåsen), svenske Jonathan Johanson (Notodden), Moldenseren Tobias Hestad har ankommet på lån, Rogalendingen Daniel Pollen virker å ha vært på prøvespill fra Viking. Simen Hagbø (Molde) er også på prøvespill.

Stjørdals-Blink har spilt 2 treningskamper så langt. 2-1 tap mot RBK og 2-1 tap mot Ranheim.

Blink har siden siste treningskamp mot RIL den 9 februar vært inne i en intens treningsperiode uten kamptrening. Levanger Fotballklubb begynte med sine treningskamper i en tid med intensive økter, ofte 2 treninger pr dag.

LFK vant 2-1 borte mot Allsvenskan- laget Østersunds FK for to uker siden og 7-0 hjemme mot 3 divisjonslaget Tiller forrige helg

På lørdag er det igjen gjensyn med våre naboer i sør når vi står ansikt til ansikt mot OBOS- laget Blink.

Med Levanger- øyne kan man uttad se et Blink lag som så langt har bygd i bredden. De har hentet inn mange unge spillere til rekruttlag + 2 divisjonsspillere fra henholdsvis Nardo, Byåsen og signert tidligere Ranheim spillere (Lillebo og Olufsen) til A-laget

Siden siste kamp mot Stjørdals/Blink i oktober 2019 har totalt 11 spillere forsvunnet fra de den gang gjeldende spillertropper. 6 hos LFK og 5 hos Blink.

Vi vet iallefall hva Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas har jobbet med og skaffet til veie på Tobb Arena siden nyttår. Kan LFK vise seg å bli «gjedda i sivet» på samme måte som Blink opptråtte i fjor.

Forsvarsbauta Simen Olafsen og resten av LFK forsvaret får nok mere å gjøre mot Sander Kartum og Blink, enn det de fikk mot Tiller i forrige treningskamp. Foto: Øystein Kristoffersen

Om Blink har klart å erstatte viktige spillere fra opprykkssesongen i fjor som Solli, Tromsdal, Williams, Sørløkk og hevet nivået i bredden og i «toppen» får vi en forsmak på nå i Abrahallen. Får vi se et LFK lag som fortsetter å fremstå med i samme positive fortegn som i de to foregående kampene, hvor laget har skåret 9 mål og sluppet inn 1 mål.

Blink vs LFK….Vinje vs Voll

Dette får vi svaret på i morgen!

Da er det PostNord vs OBOS- liga. LFK vs Blink!

Det er kun en treningskamp, men alt kan skje.

Vi har som vanlig trua på LFK!

Møt opp til kamp den som kan.

En by ett lag, Ett Levanger!