Målmaskin fra Namsos har signert for LFK

Har du ikke hørt navnet før, kan du godt merke deg det med en gang. Emanuel Vladic!
Emanuel Vladic (22 år) blir LFK- spiller. (Foto: Skjermdump Namdalsavisa)
I dagens treningskamp mot OBOS-ligalaget Stjørdals/Blink kom han inn som innbytter etter ca 60 min. Det gikk ikke lange tiden før han reduserte til 1-1. Minutter før slutt klinte han like så godt ballen i krysset til 2-1 og seier for Levanger Fotballklubb. En pangstart! Inn på Moan kommer en rakrygget goalgetter av rang, en mann med en fremtoning som selveste Eric Cantona. I den røde og hvite LFK- trøya får vi nå en god dose testosteron fra Kroatia og Balkan Mario Mandžukić, Ivan Perišić og Ivan Rakitić er noen av utallige målmaskiner og superstjerner som kommer fra en liten nasjon som er ekstremt god til å avle frem store talenter. LFK’s nyeste signering kan ikke sies enn å være annet enn en spiller med et ekstremt spennende potensial. En spiller som fort kan finne veien til norsk og skandinavisk toppfotball. En angrepsspiller som kan skåre fra alle mulige distanser og vinkler. En spiller som minner mye om tidenes goalgetter i LFK, Vegard «Kokken» Alstad Sunde. Kan Emanuel bli den nye «Kokken» på Moan! Emanuel Vladic er en notorisk målskårer. Så langt har han notert seg for 3 mål på 3 kamper, som innbytter. I dagens oppgjør mot Obos-laget Stjørdals/Blink skåret han 2 mål på lekkert vis. Emanuel Vladic har bøttet inn mål for Namsos de siste årene. 33 mål på 34 kamper for de blå- hvite ved Namsens utløp. 20 av målene ble notert i 2019 sesongen. 5 mål ene og alene mot LFK2, hvorav 4 nettkjenninger i siste hjemmekamp for Namsos mot LFK2. De siste 2 ukene har Emanuel Vladic trent med og spilt for Levanger FK. Han har spilt 2×45 minutter i LFK- trøya mot Østersunds FK og Tiller. Satte inn 6-0 målet mot sistnevnte lag i lørdagens treningskamp. Kroaten fra Namsos er nå klar for å ta nye steg i Levanger og Levanger Fotballklubb. Emanuel Vladic er en spiller det skal bli meget interessant å følge i sesongen 2020. Med Vladic sin signatur får LFK god konkurranse og spissing i en meget talentfull LFK- angrepsrekke.
Emanuel Vladic i oppvarming. Treningskamp ØFK- LFK (1-2). Skjermdump Namdalsavisa
Nå skal det jobbes! Nå har Per Verner Rønning, Jo Sondre Aas og resten av teamet fått inn nok en juvel de kan forme inn mot fremtiden. En edelsten fra Kroatia og Namsos kan komme til å skinne på Moan i tiden fremover. Velkommen til Tobb Arena og Levanger Fotballklubb, Emanuel! En by ett lag, Ett Levanger!