Det er i felleskap vi kan komme oss igjennom denne krisetiden

Det er tomt på Moan. Spillere, støtteapparat og trenere er permitterte. Pensjonistene og supporterne sitter hver for seg som vi alle gjør. Det er stille på Moan. Flomlysene er slått av. Garderobene er låst.
dsc_0096 1
I høst var Tobb Arena et vakkert skue med røde skyer i horisonten. Kanskje var det et tegn på hva som skulle komme? De siste uker har det meste i Norge og Levanger vært preget av «ekte» blod- røde skyer!
Vi er ALLE berørt på en eller annen måte. Vi har kanskje fått et annet perspektiv på hverdagen, på godt og vondt. Vi har måtte distansere oss fra familie, venner, arbeidskolleger og alt annet vi en gang hadde nært. Fotballen. Mange har mistet jobben, blitt permitert, noen har naturligvis store bekymringer for sine kjære og nære. Det mange av oss hadde i «går» har vi nå mistet over «natten». Midlertidig eller ei. Det berører oss alle. En stor jobb venter oss alle i dag og i tiden fremover. Det er ikke uten grunn at vi alle sitter hver for oss i dag!
Alt er satt på vent i disse dager. De siste 3 uker har ingen av oss kunne vært samlet. Fotballen som samlingspunkt har lidt samme skjebne i denne tid.
Jeg er for ung til å ha opplevd Spanskesyken og 2 verdenskrig og Cuba- krisen. Jeg er gammel nok til å huske Tsjernobyl, 9/11, Tsunamien i 2004 og 22 Juli. Dette er kun noen av tidenes kriser som er nedtegnet i historiebøkene og i eget minne. Alle er situasjoner som har påvirket oss direkte eller indirekte. Slikt setter spor. Som ung gutt husker jeg at man like etter Tsjernobyl- ulykken…,på enkelte regnværsdager måtte holde seg inne pga radioaktive regnskyll bokstavelig talt. Jeg bodde i USA da terroristene gjorde sitt den 11 September. Alt dette er egentlig småtteri mot det vi opplever i dag. Noe setter små spor…., andre setter dype spor. Vi kan ikke gjemme oss og vi kan ikke glemme. En dag skal vi igjen tilbake til den hverdagen vi alle hadde så kjært. Fotballen er ikke så viktig i slike tider, men vi må heller ikke glemme den. Levanger Fotballklubb er kanskje en av de som kjenner aller mest på dagens krise, i sitt eget format. Vi må hjelpe!
En dag så skal vi på Moan og Tobb Arena Levanger igjen. Sammen. Alle sammen. I dag er vi alle berørt av Corona-viruset. Hvem hadde trodd vi skulle befinne oss i denne situasjonen når vi sendte opp Nyttårsrakettene i møte med 2020. Ikke jeg….og heller ikke du.
Hvem i Levanger Fotballklubb trodde i oppkjøringen til sesongen 2020, etter 3 strålende treningskamper og seire i vinter mot bl.a Østersunds FK og Stjørdals-Blink at fotball som alt annet skulle bli satt på vent. Det er iallefall en faktor som kan gi oss ALLE en ekstra glede å håp for fremtiden når corona- krisen en vakker dag vil ta slutt. De som kan gi oss en ekstra glede og håp i hverdagen. Levanger Fotballklubb.
Levanger Fotballklubb har virkelig fått en vanskelig start på 2020. Den siste gangen jeg var i en «forsamling» var på årsmøtet til LFK. Det var et årsmøte preget av alvor. Økonomisk alvor. Noen dager senere ble alvoret straks enda mer alvorlig med coronaens inntog i Norge og vårt nærmiljø. Det er i kriser vi i felleskap klarer å samle gode krefter. Levanger Fotballklubb har det ekstra tungt i disse dager. Blytungt! La oss alle gi et bidrag, stort eller lite. Privatpersoner, næringsliv, organisasjoner og alle andre som kan bidra. Hvorfor ikke gi ofre noe av det du fyller i Påske-egget i år, droppe en pils eller 2 eller hva det måtte være. Gi et bidrag til et av LFK Avd Sør sin innsamlingsaksjon for vårt kjære LFK.
Du kan enkelt gi DITT bidrag til spleiselaget for Levanger Fotballklubb ved å trykke på BILDET over
Du kan VIPPSE eller få en faktura. Hver krone teller. Hvert øre inn kan gi større trygghet og handlingsrom for en klubb i den største nød. Levanger Fotballklubb trenger oss og VI trenger Levanger Fotballklubb. img_7163 Stay Safe!
Vi sees snart igjen på Moan!
Resten av 2020 skal faen meg få!!!!!!
En by ett lag, Ett Levanger
Tagged with: