«Catch Me Who Can»; LFK- lokomotivet har fått opp dampen!

Levanger FK – Notodden FK: 2-0

Per Verner Rønning, Jo Sondre Aas og LFK- gutta har virkelig fått opp dampen i de siste kampene.

Madhu og LFK- gutta viser en imponerende form. Levanger FK har kun tapt en eneste kamp siden 2 oktober i fjor. Står med solide 8-4-1 i alle kamper siden den gang.

Som et veldrevet og velsmurt damplokomotiv ser vi i dag et LFK- lag med en voldsom drivkraft overført fra hver enkelt spiller, som sammen får hjulene på LFK- lokomotivet til å rulle kraftfult og taktfast fremover. Lik den man så og hørte langs jerbanesporene i disse traktene tidlig på 1900- tallet. Et taktfast maskineri på vinnersporet, kjørende i en retning og fra den ene stasjonen til den neste.

Per Verner Rønning og Co «tøffer» videre på sin vei. Foto: Levanger FK

LFK maskineriet er fult av brennstoff. Ikke kull…, men mannkraft! Laget er i en fin «steam»! Et damplokomotiv i full fart er vanskelig å stoppe. Notoddingene fra den tidligere kraft- og industribyen ved Tinnelva ble etterhvert kraftløs i sitt møte med sine overmenn på Levanger.

Levanger Fotballklubb har kun tapt en kamp siden 2 oktober i fjor. 8 seire og 4 uavgjort er fasit siden den gang. (Serie og treningskamper). Vi har nedsablet lag som Østersunds FK (Allsvenskan) Stjørdals- Blink (Obos-ligaen), Egersunds IK og i går, fjorårets OBOS-ligalag Notodden.

Noe stort og spennende er på gang for trenerduoen Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas. Jeg beskrev fjorårets LFK- lag som et «Mesterverk»! Årets versjon av Levanger Fotballklubb er langt på vei til å overgå 2019- versjonen.

Simen Olafsen har så langt i 2020 vært LFK’s ubestridte leder og bauta i forsvaret. Imponerer i kamp etter kamp for et LFK lag motstanderne sliter med å skåre på. Madhu viser sin brillianse og jobber som en helt begge veier på banen. Foto: Egersunds IK

Per Verner Rønning råder pr i dag over et lag og spillere som viser stor progresjon for hver eneste dag. Spillere som Simen Olafsen, Elias Hadaya og Madhu har siden sesongstart vært bautaer som har fremvist evner og prestasjoner som holder på det aller høyeste nivå i norsk- toppfotball. Det disse karene driver med ute på feltet bør vekke interesse hos mang en eliteserieklubb i det ganske land. Sammen med ungguttene Sander Munkeby Sundnes og Marius Berntsen Olsen har LFK et av PostNord- ligaens beste forsvar. En klippe få motstandere klarer å bestige. Et stødig forsvarsverk vi på Levanger ikke har sett maken til siden 2017, når Per Verner Rønning, Tom Erik Nordberg, Erik Tønne, Espen Berger og Bent Sørmo + keeper Julian Faye Lund var å se i de bakre rekker.

Elias Hadaya har tidvis stengt LFK buret så langt i år. Smultringmesteren fra Stockholm har holdt nullen i 4 av totalt 7 kamper i årets sesong. Foto: Øystein Kristoffersen

I de siste kamper har vi også sett at Håvard Lorentsen og Jo Sondre Aas har funnet tilbake til formen de hadde før Corona-epedemien gjorde sitt inntog. Alle på Levanger vet hvilket maksnivå disse gutta innehar.

Spillende assistentrener Jo Sondre Aas har igjen funnet toppnivået. I sin 100 kamp for LFK i lørdagens kamp mot Notodden var han sammen med flere spillere enorm. Foto: LFK

Det som kanskje er aller mest spennende med dagens LFK årgang er alle unggutta og det vannvittige potensialet hver spiller innehar. Hver eneste en har en stor fremtid fremfor seg! Per Verner Rønning og Jo Sondre Aas har så langt geleidet og vist vei med sin rutine og erfaring.

Spissen Sander Lille-Løvø har tatt Levanger FK og Levanger med storm. Gutten fra klippfiskbyen Kristiansund skåret 1-0 målet og ble selv «klipt» ned innenfor Notoddens 16 meter hvor LFK ble tildelt straffespark, etter et glimrende soloraid. Fortsetter Kristiansunderen å vokse i LFK- trøya? Foto: LFK

«Catch Me Who Can» i England var det første damplokomotivet som fungerte i praksis. I Norge var det Thrønderen. På Tobb Arena Levanger i går var det LFK- lokomotivet som dampet videre.

I lørdagens oppgjør mot Notodden var det aldri noen tvil om hvor poengen ville havne. Det var et LFK lag med med full kontroll fra begynnelse til slutt.

LFK Stallions har også funnet formen i 2020. Det er beundringsverdig og unikt det de trofaste i rødt og hvitt presterer i kamp etter kamp. Dette er sjela på Moan. Stallions prestasjoner er vel så viktige som hos de 11 på banen. Vi har PostNord- ligaens suverent beste 12 mann!

Stallions og LFK har god grunn til å feire seier sammen. På banen og tribunen viser alle solide prestasjoner! Foto: LFK

Kampfakta Levanger FK- Notodden FK:

Mål LFK: Sander Lille- Løvø, Sander Munkeby Sundnes

Dagens «KOKK»

Sander Lille-Løvø

Neste helg skal Levanger Fotballklubb gjeste Didrik Sereba’s Asker FK på Føyka. Får vi igjen se et bunnsolid LFK og et mannsterkt LFK Support Avdeling Sør ta en ny skalp på neste «stasjon», på sin vei til endestasjonen.

Catch Me Who Can

En by ett lag, Ett Levanger!

Opp med LFK!